Cautare

1229 de rezultate pentru "andrei ilarie" (7.05 secunde)
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Evanghelia lui Ioan spune ca Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul.
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv. ... Andrei, student in anul al doilea la Facultatea de matematica din Bucuresti, pune in cifre ceea ce medicii fac aici pentru el de trei saptamani.
frustrat in fata istoriei, ochiul vigilent al Curtii Directorul Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, raspunde atacurilor lansate de Andrei Plesu intr-un material publicat in revista Dilema Veche.
Sunt praznuiti doi sfinti purtatori ai numelui Andrei: Sfantul Apostol Andrei - cel intai chemat, ocrotitorul Romaniei si Sfantul Ierarh Andrei Saguna - mitropolitul Transilvaniei. Sfantul Apostol Andrei era fiul lui Iona si frate cu Simon si ca toti din familia sa era pescar, in apele lacului Ghenizaret.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru;
Il sarbatorim pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul tarii Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Apostol Andrei in fiecare an pe 30 noiembrie. ... Andrei s-a nascut la Betsaida, un mic orasel de pe malul lacului Ghenizaret.
Cine a fost Sfantul Andrei? Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Andrei Paunescu a postat pe pagina sa de facebook un articol intitulat: ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Intre timp, adica pana se vor lamuri proprietarii cu acte in regula si cei pricopsiti cu pamant in baza unor falsuri, prefectul Liviu Brailoiu a anuntat deja ca il va da pe fostul subprefect Cosmin Andrei (foto) pe mana Parchetului, intrucat il considera vinovat de ascunderea unui document vital in lamurirea situatiei din Grind.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Astfel, nu doar a nemultumiti ci si patrunsi de dreapta credinta, 43 de parlamentari PDL, printre care se numara si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au depus la Parlament un proiect de lege care prevede declararea zilei de 30 noiembrie, in care se sarbatoreste Sfantul Andrei, ca zi libera, anunta Agerpres, cu cateva zile in urma.
Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul.
De altfel, la aceasta prima intrunire a fost prezent si Andrei Iucinu, liderului Miscarii Studentesti Romania Mare (MSRM), care a tinut sa-i povatuiasca si sa le prezinte faptele altor organizatii similare din tara.
Candidatul Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi, a prezentat ieri "Harta Solutiilor Urgente", care cuprinde primele si cele mai urgente probleme cu care se confrunta galatenii, printre care:
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
• 6 feb 2007 - Ministrul demisionar de Externe, Mihai Ungureanu, precizeaza ca a discutat cu omologul sau moldovean, Andrei Stratan, despre parcursul european al Chisinaului, explicandu-i acestuia ca sustinerea Romaniei nu este suficienta si ca Moldova are nevoie de sprijin si din partea altor tari UE.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
google-analytics.com