Cautare

535 de rezultate pentru "anca perlea" (4.18 secunde)
Anca,16.06.1982 Nationalitate: ... Impreuna avem o fiica - Anca -, nascuta in 1982, care a terminat, in 2004, Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, sectia de Comunicare si Relatii Publice.
Romania va accesa, in premiera dupa integrarea in UE, fonduri structurale pentru constructia de locuinte, a declarat ieri ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu. ... "Castigam un an, ceea ce este un mare avantaj ca reusim sa miscam structurile noastre", a mai spus Anca Boagiu.
Potrivit acelorasi surse, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a declarat ca in cazul in care Guvernul va crea un mediu legislativ propice, responsabilitatea derularii de proiecte cu finantare europeana va reveni autoritatilor locale si societatii civile.
ßi acest lucru s-ar putea intampla daca se dovedeste ca un proiect ISPA derulat la Constanta a fost fraudat, a declarat Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, citata de Mediafax.
Brokerajul de credite este o activitate relativ noua in Romania, ea fiind lansata pe piata bancara autohtona in anul 2003, odata cu infiintarea companiei Gemini Capital Consult, devenita in urma cu un an Kiwi Finance, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Anca Bidian, directorul general al acestei companii.
Munteanu Anca de la Hotel Nevis a spus ca Oradea nu se poate compara cu Aradul, cu Clujul sau Timisoara, unde preturile sunt mai mari cu cel putin un milion si conditiile sunt aletele. ... Nu consider ca cei 0,5% se justifica" a conchis Anca Munteanu.
Anca Vlad - 85 de milioane de euro Detinatoarea grupului Fildas, ale carui venituri au fost generate in mare parte din distributia de medicamente, are 52 de ani si este feminista convinsa. ... Anca Vlad - 54-56 de milioane de euro 3.
Si pentru Anca Craciun, directorul diviziei de specialitate a Bancii Transilvania, "aceasta tendinta a fost evidenta incepand cu luna iulie si pana in octombrie. Dupa aceea, tendinta s-a atenuat, intervenind cat de cat un echilibru", spune Anca Craciun.
Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, a declarat pentru Gandul ca pana la sfarsitul lui 2011 se va putea merge pe autostrada de la Bucuresti la Constanta. ... Anul viitor in decembrie voi putea merge si eu acasa pe autostrada", a declarat, pentru Gandul, Anca Boagiu.
Gandul o citeaza pe Anca Boagiu: ... Anul viitor in decembrie voi putea merge si eu acasa pe autostrada", a declarat, pentru gandul, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
Mai recent, Anca Boagiu, actualul ministru al Transporturilor, doreste prelungirea autostrazii neterminate Bucuresti-Constanta pana la granita cu Bulgaria. ... Potrivit unei declaratii recente a ministrului Anca Boagiu, sunt cautate "oportunitati de finantare" pentru tronson.
Discutia a avut loc in sedinta de miercuri a Guvernului, unde ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a reclamat ca lucrarile la Autostrada Cernavoda-Constanta sunt intarziate, deoarece Ministerul Culturii nu a efectuat descarcarile arheologice pe tronsonul Medgidia-Constanta.
Daca vezi ca din buzunarul tau iese maine-poimaine o pereche de pantofi de dama, sa stii ca sunt pantofii ministrului Anca Boagiu.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
In ciuda anunturilor triumfaliste ale ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, si ale primului-ministru, Emil Boc, referitoare la inaugurarea autostrazii, acest lucru nu avea loc, cu siguranta, in anul curent.
Pentru a putea pune in aplicare un astfel de proiect primarul Oprescu va trebui sa se puna de acord cu ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
Conform declaratiilor ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, vom avea 845 de km de autostrada in plus, in urmatorii ani. ... Practic, Anca Boagiu confirma esecul guvernarilor de dreapta in domeniul transporturilor.
Cum vad ziaristii de la Reuters Romania, tara fara autostrazi Agentia Reuters relateaza intr-un reportaj dur despre situatia soselelor din tara noastra, intitulat "Drumurile Romaniei catre nicaieri", o intalnire dintre ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si mai multi investitori germani.
"Semnarea acestor acorduri reprezinta o garantie in plus ca autostrazile romanesti vor fi racordate la cele europene", a declarat ministrul transporturilor, Anca Boagiu, cu ocazia semnarii acordurilor.
Inca 21 km din Autostrada Soarelui gata de receptie Cei care vor merge pe litoralul Marii Negre la finele acestei saptamani vor putea evita aglomerata din Constanta, intrucat va fi deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada, conform anuntului facut de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
google-analytics.com