Cautare

5519 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (6.88 secunde)
Tot in PD au intrat cateva zeci de consilieri locali, precum si viceprimarul din comuna Priboieni, care a fost ales pe listele PSD.
In plus, conform vicelui, in ultimii ani numarul autorizatiilor de construire si al certificatelor de urbanism eliberate de primarie a crescut semnificativ, motiv pentru care autoritatile locale au considerat necesara delimitarea clara a zonelor din comuna.
Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov. ... Un exemplu este judetul Arad, condus de Gheorghe Falca, unde liderii PSD din teritoriu sustin ca USL are aproape 52% intentie de vot.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
Hrebenciuc lasa PSD Bacau pe mana "lupilor tineri" Fosta "eminenta cenusie" a social-democratiei mioritice a decis sa faca loc tinerei generatii la conducerea PSD Bacau.
Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, intentioneaza sa construiasca o arena de 25 de milioane de euro la Bacau.
In acest week-end, la targul din curtea Muzeului Taranului Roman, la standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti gasiti produse naturale, fara chimicale si fara coloranti artificiali.
La standul sotilor Costel si Lenuta din Itesti, Buftea puteti face si comenzi online pe Camara din Itesti.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City. ... Cel din localitatea Bacau este amplasat pe str.
Mediul rural din judetul Bacau se confrunta cu o lipsa acuta de medici de familie, un singur medic fiind nevoit sa monitorizeze starea de sanatate a locuitorilor din doua-trei sate, uneori si mai multe.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... 1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Snoop Dogg aduce din nou satul Bogata din judetul Mures in prim-plan. Dupa ce in 2016 si-a dat, din greseala check-in in Bogata, un mic sat din Mures, cand era de fapt in Bogota, Columbia, Snoop Dogg atrage din nou atentia asupra Romaniei, de data aceasta chiar din Bogata.
Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Comuna Puiesti si cele 15 sate aferente! ... Sa mai intervina si pe langa primarul comunei noastre, dl Costel Moraru, primar USL!
PNL, favorit la Satu Mare In judetul Satu Mare, prima sansa pentru ocuparea functiei de prefect o au liberalii, a declarat presedintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
google-analytics.com