Cautare

624 de rezultate pentru "ana cozma" (2.98 secunde)
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Evenimentul a fost prezentat de criticul de arta Ana Amelia Dinca. ... Curatorul expozitiei a fost Ana-Amelia Dinca, critic de arta.
Laura Grunberg, presedintele Societatii de Analize Feministe ANA: ... Proiectul este implementat de Asociatia "Centrul Roman de Initiative", in parteneriat cu Federatia SANITAS din Romania, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, Societatea de Analize Feministe AnA.
Paul Ardeleanu (Public Speaking Coach), Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms), Florin Dobre (Artist, Designer), Gabriel Cotabita (Singer), Ana Ularu (Actrita), Camelia Capitanu (Realizator TV, jurnalist, blogger, actor).
Remarcam succesul expozitiilor de pictura si grafica Arborele vietii - Alma Redlinger, al celei de sculptura si grafica Forma si Expresie” - Cristian Pentelescu si Ana Zoe Pop, al expozitiilor de pictura Zamfir Dumitrescu si Ion Anghel, al Expozitiei Internationale de Arta Feminina Contemporana Poduri Europene” (editia a XIII-a), al expozitiilor de pictura Oana Martia Cajal ( Just Imagine”), Ana Ruxandra Ilfoveanu si Ion Lazar.
Am incercat sa fac acelasi lucru si cu doamna Ana Birchall. Am vorbit la telefon, ea mai mult, eu mai putin.
Ana Laura Conteaza, nu spun nu , da vezi cum e omul ? ... Giu Ilarion Da super tare vom merge cu caruta cat de curand Ana Laura Nici macar cu aia !
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana-Maria Craciun-Lambru si Monalisa Toncu iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu.
Eliza Lesanu, Stanescu Mihaela, Neguta, Catalin Craciun, Cristi Kruger, Ana Maria, acea Ana Maria, Johnny, Cristi si Cristina Severin, Paul Rogojinaru, Catalin Rosioru, Ionescu Claudiu, care anul asta a lipsit nemotivat.
Actorii papusari Ana-Maria Craciun-Lambru, Ana-Maria Cucuta, Monalisa Toncu si Victoria Radu au pregatit o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!
Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana Craciun-Lambru si Lavinia Pop Coman iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu.
- 43% dintre bolnavi considera ca psoriazisul este o rusine sociala - 60% dintre pacienti sufera de episoade depresive - 1 din 3 bolnavi a avut un gand suicidal intr-un anumit moment - ocul de munca - 62% dintre pacienti se confrunta cu probleme financiare din cauza bolii La conferinta de presa, jurnalistii au putut viziona un film de prezentare a bolii psoriazis, in care protagonista a fost bloggerita Ana Morodan.
Adina Dumitrescu, psihopedagog special specializat in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si in curs de specializare in Psihoterapie Integrativa 11:00 - 11:30 Ana Hodea SESIUNEA 1 Terapia logopedica in procesul de recuperare a copiilor cu TSA Autor si speaker Ana Hodea â€" Logoped, Psihopedagog, Practicant - autonom acreditat de COPSI, specializare in dezvoltarea, stimularea si corectarea limbajului verbal si non-verbal in terapia si recuperarea copiilor cu autism.
Daca afectiunea dumneavoastra este foarte severa, este indicat sa diminuati consumul de sare si sa aveti o dieta bazata pe legume si fructe proaspete. Cornelia Constantin Consultant: Dr. Mariana Paraschiv, Medic specialist oftalmolog, Institutul Ana Aslan E-mail: policlinica@ana-aslan.ro
Ana Mocanu si-a pierdut buletinul fix inainte sa urce in avion. Povesteste, in exclusivitate, peripetiile din vacante pe care nu le va uita niciodata.
Ana Baniciu a fost ceruta in casatorie anul trecut de iubitul ei, Edy Kovacs. Marele eveniment ce ar urma sa aiba loc pe o plaja din Romania a fost anulat.
Acum, Ana Valentina este director de marketing in magazinul meu. ... Bobe (a carui carte, "Contorsionista", aparuta la Editura Humanitas, a fost nominalizata la Cea mai buna carte a anului), Marina Roxana Florescu Codreanu (medic psihiatru, Ana Florescu (manager neneral al firmei de bijuterii Zopini) si George Florescu (bucatar).
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
O haita de caini a fost vazuta, vineri dimineata, la capela unde e depusa Ana Oros, femeia care a cazut victima unei alte haite in urma cu cateva zile, in zona Lacul Morii.
google-analytics.com