Cautare

624 de rezultate pentru "ana cozma" (4.24 secunde)
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
As fi fost curios sa aflu ideile lui Ion Iliescu despre societatea civila, ce inseamna asta pentru el, despre Audi-ul de 65000 de euro pe care si l-a cumparat pesedistul Oprisan, presedintele CJ Vrancea, din banul statulul si mai ales despre gratierea lui Miron Cozma, care a hotarit soarta negocierilor pentru formarea guvernului, de fapt.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana, Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, Alexandru Paleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana,Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, AlexandruPaleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... jasp policrom, azurit, malachit, ametist", ne-a spus Ana Capaneata.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Ana Blandiana: ... La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Inscrierea se face pana pe 26 septembrie, trimițand un e-mail la adresa ana@animest.ro in care va fi specificata varsta copilului si atelierul la care doreste sa participe.
George Copos a sustinut in fata senatorilor ca este cercetat pentru "o presupusa infractiune de ascundere a unui obiect impozabil", dar ca societatea Ana Electronic nu a desfasurat nici o operatiune comerciala cu Loteria Nationala.
Asa cum este scris in rechizitoriu, Gheorghe Copos, in calitate de asociat si presedinte al Consiliului de administratie in cadrul SC Ana Eelectronic SA, s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale, aducand bugetului de stat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, contravaloarea euro la acea data.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
La randul ei, mama premierului desemnat, Ana Boc, ii transmite acestuia "putere de munca" si sa aiba ajutor de la Dumnezeu pentru a face numai lucruri bune. ... Cred ca Dumnezeu a fost cu el si-l va ajuta", a declarat Ana Boc, mama premierului desemnat.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. Ana Maria Topoliceanu a fost recent desemnata si in Consiliul de Administratie al SC Mamaia S.
google-analytics.com