Cautare

12532 de rezultate pentru "alte articole" (5.31 secunde)
A ajuns o rusine sa scrii articole optimizate SEO (Autor: ... Azi, Emil a scris un text super despre articole optimizate SEO.
Au mai urmat alte premii, mentiuni si laude. ... Evolutia noastra, in cifre Articole. In momentul de fata, Arena IT are 14357 de articole si 87051 de comentarii. ... Pai o medie de 1435 de articole pe an si 8705 comentarii.
Articolul SF prezentat de EVZ reprezinta culmea ridicolului din presa romana si a depasit deja celebrele articole despre "masini de facut dolari" si "stocurile de droguri" "gasite" de presa FSN-ista in 1990 in sediile PNL si PNTcd.
Cu toate ca aceste exemple arata doar situatii in care miza a fost umorul, in alte cazuri, utilizatorii au facut modificari unor pagini cu scopul de a face bani.
Ce produse pot fi gasite la reduceri Intre datele de 15 ianuarie si 15 aprilie din fiecare an, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, astfel ca practica reduceri substantiale numite generic soldari de iarna.
Deputatii si senatorii au finalizat, luni seara, dezbaterea si votul pe articole, urmand ca marti sa se intre in dezbaterile pe anexele legii, incepand cu ora 9.00.
Constitutia neconstitutionala Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis ca mai multe articole din Constitutia facuta de presedintele Traian Basescu sunt neconstitutionale. Acestia s-au referit la mai multe articole dn proiectul trimis de presedintele Traian Basescu, printre care confiscarea averilor dobandite licit.
Camerele reunite ale Parlamentului au reusit ieri performanta ca, in aproximativ doua ore de dezbateri, sa finalizeze votul pe articole la proiectul bugetului de stat pe 2007, dezbatand ultimele 13 articole din lege, inclusiv amendamentele respinse.
Astfel, in perioada 18 octombrie - 23 decembrie, clientii Hornbach vor putea alege din cele peste 1.400 de articole de sezon pe care le vor avea la dispozitie pe rafturile magazinelor.
Ceea ce ignora aceste personaje ale statului neosecuritst este ca, in tot acest timp, sute sau poate mii de oameni risca sa intra in puscarie pe baza unor articole penale care fie au fost declarate neconstitutionale de CCR, fie contravin directivelor UE.
341 din 29 iulie 2013 a Sectiei pentru procurori a CSM nici macar nu precizeaza, punctual, care anume articole ale DCnews.ro sunt vizate, rezumandu-se la urmatoarea formulare:
In plina criza financiara, numarul magazinelor din Craiova care comercializeaza articole second hand a crescut simtitor.
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj).
Cele mai mari spatii vor fi insa ocupate de hipermarketul Auchan (11.000 mp), si Leroy Merlin (10.000 mp)- specialist in articole "Do it yourself" (DIY) si articole pentru gradina, retailerul de articole sportive Decathlon (3.500 mp).
mustarie, vinuri speciale, artizanat, articole de ceramica, turta dulce germana, kortos kolaks, mezeluri si branzeturi ecologice, dulciuri speciale, miere de albine, produse eco, sucuri germane, cartofi pe bat, gogosi ardelenesti si un stand special cu cosmetice si articole de curatenie, imbracaminte din Germania - parc de distractii.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Nastase a precizat ca sesizarea va fi, in esenta, pe marginea articolului 25, dar si pe articole conexe.
Curtea Constitutionala va continua saptamana viitoare dezbaterile privind unele articole din regulamentele celor doua Camere ale Parlamentului, a caror neconstitutionalitate a fost invocata de mai multi senatori si deputati apartinand grupurilor parlamentare ale PSD si PRM, desi se astepta ca aceasta sa se pronunte ieri.
Primele dezbateri pe articole la proiectul de buget pe anul 2006 au inceput prin intarzieri prelugite si prin suspendarea sedintei din lipsa de cvorum. Nici macar doua ore de dezbateri nu au fost acordate ieri-dimineata dezbaterii pe articole a proiectul de buget pe anul viitor.
Deputatii au adoptat ieri pe articole ultima parte a prevederilor din Legea de modificare a Codului de procedura penala, articolele controversate urmand sa fie rediscutate in Comisia juridica.
google-analytics.com