Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (4.99 secunde)
Legea privind instituirea indemnizatiei pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania a fost promulgata de presedintele Romaniei si a aparut in Monitorul Oficial, a declarat Mihaela Mihai, presedinta Uniunii Artistilor Liber profesionisti - ARTIS, intr-o conferinta de presa, desfasurata, ieri, la sediul CNS Cartel ALFA.
In aceasta perioada, unele companii obisnuiesc sa-si recompenseze angajatii cu prime de Paste. ... In aceeasi categorie se inscriu si angajatii companiei Daewoo, care primesc prime atat de Craciun, cat si de Paste. ... In aceasta categorie se inscriu pentru moment si salariatii Electrica Oltenia.
In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati: companiile din subordinea Ministerelor, in care statul este actionar unic. ... nu ne referim la societatile din portofoliul Autoritatii pentru Vanzarea Activelor Statului (AVAS), la care statul poate fi actionar majoritar.
Energia Energia solara din orbita este abundenta si este si astazi folosita de sateliti. Nu exista noapte in spatiu, nici nori sau atmosfera sa blocheze lumina solara, deci aceasta energie este disponibila la orice distanta de Soare.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a refuzat sa comenteze declaratiile presedintelui Romaniei despre formarea USL, motivand ca da replici oamenilor politici, iar "postacul de la Cotroceni" nu mai intra la aceasta categorie, informeaza Mediafax. ... "Postacul de la Cotroceni nu mai intra in aceasta categorie.
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia. ... Nu cred ca in Romania se pot stabili aliante comune, din primul tur, la candidatura unui primar.
Factorii de risc ai cancerului de piele - Expunerea prelungita la soare sau la lumina ultravioleta, factorii de risc cei mai importanti pentru producerea cancerului de piele, mai ales in timpul copilariei (din neatentie) , in cadrul meseriilor in care persoanele trebuie sa lucreze afara pe soare sau in timpul activitatilor in aer liber;
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Dezbaterile asupra regulamentelor celor doua Camere au consumat mult timp si energie din partea Puterii si Opozitiei. ... Peste mai bine de o luna, plenul a trecut peste textul respectiv, votand apoi, in numai cateva ore, toate cele aproape 200 de articole ale regulamentului.
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. ... In principiu, ma refer la bijuterii si articole vestimentare, plus accesorii si decoratiuni indiene", ne-a spus Simona Uddin.
Partenerii de guvernare au intors spatele Aliantei „D.A.” Inca din start, sesiunea extraordinara parlamentara convocata pentru amendarea legilor justitiei in forma dorita de Curtea Constitutionala a incaierat Alianta „D.A.” cu opozitia.
Controlul s-a desfasurat la 81 de agenti economici din judetul Bihor, cuprinzand doi importatori si 79 de vanzatori de articole textile. ... Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a informat ca 75 dintre agentii economici verificati comercializau articole textile cu deficiente in ceea ce priveste informarea consumatorilor cu urmatoarele elemente:
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. Cine sunt vanzatorii si cumparatorii de imobile din Dolj si ce-i caracterizeaza, ne spun specialistii.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Puteti citi in continuare, preluat dupa site-ul PSD, transcriptul celei de-a doua parti a Conferintei de presa sustinuta de presedintele PSD, Victor Ponta ,dupa sedinta BPN din 12 iulie 2010. ... Va rog mult sa ma ascultati pe mine si sa nu va uitati pe articole.
El a explicat ca PNL solicita eliminarea din Regulament a posibilitatii votului deschis cu mana si pastrarea votului electronic sau votului prin apel nominal, dar si realizarea unui cod de conduita a raporturilor dintre putere si opozitie.
In cursul zilei de astazi se vor deschide portile centrului comercial REAL, primul hypermarket din Constanta, avand o suprafata acoperita de 6.000 mp.
Lucratorii vamali si politistii de frontiera din cadrul PTF Constanta Sud- Agigea au descoperit patru containere sosite din China pe adresa mai multor firme din Romania, in valoare de peste 2,56 miliarde lei.
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau.
google-analytics.com