Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (6.01 secunde)
Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia va organiza la Craiova, in perioada 5-9 septembrie, editia de toamna a targului CONTEX 2006, la care sunt invitate sa participe 37 de firme din toata tara.
Practic, Traian Basescu poate face absolut orice in aceasta perioada, pentru ca nu trebuie sa dea socoteala in fata Justitiei. ... Daniel Morar, fostul sef al DNA, si Codruta Kovesi, actualul sef al DNA, i-au acordat aceasta protectie penala lui Traian Basescu, interpretand dispozitiile Constitutiei intr-o maniera partizana.
Modul de raportare la aceasta realitate sufleteasca poate fi unul inadecvat, dar aceasta realitate ea insasi nu este nici sincronica nici anacronica, este pur si simplu reala. ... Acesta este continutul obiectiv al identitatii care face din eul meu o realitate, ceva real si deci specificat.
rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientarea sexuala, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV, apartenenta la o categorie defavorizata, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a drepturilor omului si a libertatilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege.Toate acestea se regaseau in domeniul politic, economic, social si cultural sau in orice alte domenii ale vietii publice.
Cat costa schimbarea permisului de conducere Soferii care isi vor schimba permisele auto dupa 19 ianuarie, cand intra in vigoare modificarile la Codul Rutier, vor fi obligati sa faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care ii impiedica sa sofeze.
Daca va intrebati ce rochie sa imbracati de revelion astfel incat sa fiti in pas cu moda, va propunem cateva tinute elegante uimitoare Moda rochiilor de revelion este una speciala, o categorie aparte de tinute ce imbina eleganta cu senzualitatea, lejeritatea cu bunul gust.
Pretul gazelor naturale va creste, la 1 iulie, in medie cu 10,2%, ca urmare a obligatiilor asumate prin acordul negociat cu Fondul Monetar International si a majorarii pretului la gazele din import in prima parte a anului, informeaza un comunicat al Autoritatii de Reglementare in Domeniu Astfel, consumatorii incadrati in prima categorie, de pina la 2.400 de metri cubi pe an, vor achita 6.947.700 de lei pe o mie de metri cubi daca sunt clienti ai Distrigaz Nord, in timp ce la Distrigaz Sud noul pret pentru aceeasi cantitate va fi de 6.997.900 de lei.
Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Jack NEWMAN, considerata a fi cea mai apreciata si utila resursa despre alaptare din lume. ... NEWMAN a publicat o serie de articole si carti si a produs filme despre alaptare, resurse importante atat pentru mame, cat si pentru specialisti.
Jack NEWMAN, considerata a fi cea mai apreciata si utila resursa despre alaptare din lume. ... NEWMAN a publicat o serie de articole si carti si a produs filme despre alaptare, resurse importante atat pentru mame, cat si pentru specialisti.
Cititi eratele la articolele din presa?
Proiectul Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a fost lansat in limba engleza pe 15 ianuarie 2001, ajungand in prezent la peste 17 milioane de articole in 270 de limbi.
Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet. ... Pentru atingerea acestui obiectiv, Reader’s Digest a intocmit un chestionar, format din cinci intrebari, prin intermediul caruia cetatenii europeni isi pot exprima sustinerea pentru aceasta campanie.
Aceste articole care ti se potrivesc chiar pot face diferenta! ... Acest lucru se intampla pentru ca hainele din ziua de astazi sunt facute pe marimi standard, care nu au nicio legatura cu realitatea si care se potrivesc doar unei mici parti din populatie.
(...) Camera Deputatilor a eliminat complet toate modificarile adoptate de catre Senat adoptand o serie de modificari si completari esentiale, concretizate in 23 de articole care nu se regasesc in forma adoptata de Senat.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Nu reusesc sa ma las sedus de grohaiturile care vor sa treaca drept umor, nici de pseudo- reality-show-urile in care sunt invitat sa asist la prezumtive "drame" - de fapt mizerabile afundari in dejectiile din subsolul periferiei societatii.
Dintre acestia, 28 au comis fapte pe linie judiciara, 15 pe linie economica, 1 la regimul armelor si munitiilor, 12 pe linie de ordine si siguranta publica, 15 la regimul circulatiei iar o persoana este cercetata de alte structuri.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, a anuntat, joi, ca un numar de 70 de parlamentari ai acestui partid au atacat la Curtea Constitutionala legea data de Parlament privind "casele de protocol pentru demnitari", pe motiv ca instituie privilegii pentru aceasta categorie.
google-analytics.com