Cautare

8 de rezultate pentru "allview" (2.96 secunde)
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama.
Allview a lansat astazi, 20 iunie, smartphone-ul dual sim V1 Viper. Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat recent noul sau varf de gama. ... X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.
Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat astazi Viva i8, prima tableta din portofoliu cu procesor Intel. Cu numai 7,2 mm grosime si o greutate de 312 grame, noua tableta este cea mai subtire si usoara din gama actuala Allview.
De exemplu, tableta Allview Ax3 Party cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.0GHz este acum disponibila la pretul de 400 de lei fata de 599 initial, un televizor Smart LED Sony, 107cm, Full HD, poate fi cumparat cu 2.699 de lei, cu 500 de lei mai ieftin decat pretul initial, un laptop Asus X550LB-XX020D poate fi achizitionat cu 2.099 lei, cu o reducere de 200 de lei, iar un receiver Yamaha RX-V773 poate fi gasit cu o reducere de 700 e lei fata de pretul initial.
Piata de tablete PC din Romania ar putea ajunge in doi ani la 200.000 de unitati, potrivit estimarilor facute de producatorii locali Allview si Evolio.
Cele noua companii care participa anul acesta la Mobile World Congres sunt:Qualteh Romania (Timisoara), iQuest, Arobs Transilvania, Transilvania Software (Cluj-Napoca), Appscend (cei care au creat prima aplicatie de iPhone si iPad a televiziunii publice - TVR Info), Pentalog (Bucuresti), IT Six Global Services (Craiova), Thin Slices (Iasi), Allview (Brasov) active in domeniul dezvoltarii software, aplicatii mobile si hardware.
369 lei Allview - Tableta Alldro Speed Eco Plus procesor 1GHz Cortex A8, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, TFT LCD Rezistiv Touchscreen 7", 4GB, Wi-Fi (Neagra), pret la EVOMAG 3.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
google-analytics.com