Cautare

2405 de rezultate pentru "agro dunarea sa galati" (2.70 secunde)
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Dupa ce timp de mai multe luni activitatea Santerului Naval Damen Galati a fost partial paralizata, navalistii au lansat ieri la apa un vas in valoare de 18,5 milioane de euro si un remorcher.
Absolventii au posibilitatea sa-si gaseasca un job vineri, cu ocazia bursei locurilor de munca Holul Universitatii "Dunarea de Jos" va gazdui vineri, incepind cu ora 9.00, bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiunea, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati, desfasurindu-se simultan si la Tecuci, la Casa de Cultura.
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca scopul actiunilor de control il reprezinta prevenirea si combaterea activitatilor economice ilegale din industria de morarit si panificatie care au consecinte negative asupra economiei nationale.
Cu toate ca semnele unei diminuari a traficului pe canalele navigabile romanesti au aparut inca din luna martie 2009, in cursul lunii aprilie criza economica si-a facut simtita prezenta si in declinul accentuat al traficului pe canalele navigabile autohtone, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Edilul sef a anuntat zilele acestea ca s-a pregatit intens si si-a stabilit prioritatile pentru Galati. Acesta spune ca nu vrea sa i se termine mandatul al treilea pana nu termina de reabilitatat blocul G4, proiectul ISPA Apa - Canalizare sau Stadionul Dunarea.
Un program de populare a Dunarii cu puieti de sturioni marcati cu cipuri de monitorizare incepe astazi la Galati. ... Programul de repopulare este unul regional, pentru Dunarea inferioara si zona de nord-vest a Marii Negre.
Aceasta strategie identifica bazinul fluviului Dunarea ca un conglomerat cultural, social, de cercetare si dezvoltare;
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Perioada de liniste a fost intrerupta insa de o defectiune aparuta in cadrul Consiliul Judetului Galati. Este stiut ca liderii Aliantei locale au decis sa suspende protocolul de colaborare cu Partidul Conservator.
Decizia justitiei galatene in procesul intentat Consiliului Judetului de catre Prefectura a devenit practic o formalitate, in conditiile in care reprezentantul Guvernului in teritoriu intentioneaza sa valideze numirea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Reprezentantii Partidului Noua Generatie filiala Galati intentioneaza sa aduca la sediu mai multe personalitati publice nationale.
Senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca nu mai este dispus sa munceasca pe brinci, iar cei care sint preocupati mai mult de interesele unui grup de afaceristi decit de cele ale romanilor simpli sa-i faca praf toate eforturile.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Tribunalul Galati a respins ieri solicitarea de anulare a hotararii CJ vizand imprumutul in valoare de 85 de milioane lei pe motiv de discriminare, depusa de consilierii judeteni David Craiu si Iulian Arama in numele a 17 primari PD-L.
Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
google-analytics.com