Cautare

2405 de rezultate pentru "agro dunarea sa galati" (3.59 secunde)
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea. ... arheologul Marian Neagu, directorul Muzeului Dunarea de Jos.
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Desi a anuntat ca nu dispune de un buget suficient pentru investitii si cresteri salariale, Universitatea "Dunarea de Jos" a oferit posibilitatea unor profesori sa realize in anul "critic" venituri colosale.
Ce spun specialistii Daca la finalul lunii iulie, cotele apelor Dunarii inregistrau, la Galati, valoarea de 100 cm, ieri, 3 august, aceasta valoare scazuse cu 9 cm, la 91, punand astfel in alerta autoritatile competente.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Plecarea lui Dragu Togan a ridicat numeroase semne de intrebare in 2007, insa cum partile implicate au refuzat sa comenteze la acel moment, s-a aflat extrem de putin despre cele intamplate.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a chemat in judecata CNCFR-Regionala CFR Galati pe motiv ca aceasta din urma nu si-a achitat obligatiile catre bugetul consolidat al statului.
Ca urmare a cresterii rapide a patrimoniului a inceput sa functioneze propriu-zis in anul 1954, avand profil de arheologie. ... Datorita activitatii lor au fost descoperite numeroase rezervatii arheologice si monumente istorice, iar cresterea patrimoniului a determinat autoritatile vremii sa schimbe in mai multe randuri localul in care functiona muzeul.
Romania a preluat ieri presedintia Comisiei Internationale pentru Protectia Fluviului Dunarea (ICPDR) de la Republica Moldova, iar in functia de presedinte a ICPDR a fost numit secretarul de stat din Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Lucia Ana Varga, anunta The Money Channel, care preia un comunicat al ministerului.
Cu toate acestea, datorita pozitionarii sale la nord de Dunare, Doljul are cu ce sa atraga turisti. In 2007, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) intentioneaza, potrivit Rompres, citat de bloombiz.ro, sa promoveze mai mult Oltenia si Banatul.
Dunarea Veche intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, Mm 13+1.000, pe o durata de 275 de zile, in perioada 1 martie - 30 noiembrie, sectorul de pe Dunarea Veche cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 13+1.000 si pana la confluenta cu canalul Sulina Mm 8+600, in tot timpul anului, lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, in tot timpul anului, lacul Erenciuc, in tot timpul anului, cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, pe Dunare in perioada 15 februarie - 15 mai cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Isaccea, Far, Groapa Catargului, Pluton si Toana Noua, pe Bratul Borcea in perioada 15 aprilie - 01 iunie cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Stelnica, Fetesti si Stancuta.
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
Potrivit ANPA, au fost declarate zone de protectie - Dunarea Veche, intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, pe o durata de 275 de zile, pana la 30 noiembrie inclusiv, Dunarea Veche de la Mm 13 + 1.000 pana la 8 + 600, in tot cursul anului.
O Feteasca Neagra in proportie de 80%, vinificata separat de Babeasca Neagra, baricata cat sa ii imprime note fine de vanilie si condiment. ... Este un vin tanar caruia daca i se da ocazia sa se mai invecheasca in sticla va spune povestea locului in tonuri aromatice.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... - Asta sunt eu, un jucator dur si nu mai vreau sa ma schimb acum, pe final de cariera.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Dunarea Calarasi obtine prima victorie din istorie pe teren propriu in Liga 1 si urca provizoriu pe loc de play-off, 4. ... Dunarea Calarasi:
Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului! Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna.
google-analytics.com