Cautare

2405 de rezultate pentru "agro dunarea sa galati" (4.58 secunde)
Tribunalul urmeaza sa stabileasca in ce masura fosta conducere a Clubului Sportiv "Dunarea" se face vinovata de prejudiciul retinut in sarcina de Curtea de Conturi.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Asa cum era de asteptat, oamenii de afaceri galateni nu lipsesc din top, judetul Galati situindu-se pe locul 11, cu sapte multimilionari in dolari, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari.
A fost perioada de dupa Revolutie, cind erau niste directive trasate de fostul FSN, sa fie angajate si sotiile siderurgistilor.
Zone vechi cu semnificatie istorica precum castrul Roman de la Tirighina, Barbosi, sau obiective religioase cum ar fi Biserica fortareata Precista, ctitorita de Vasile Lupu, ar putea constitui puncte stategice in Galati care ar putea atrage numerosi vizitatori.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Consiliul Judetean Calarasi a luat in administrare baza sportiva Dunarea pentru modernizare (Autor: Catalin Nitu) Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. ... Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
DUNAREA CALARASI - FCSB 1-1 /Ambulanta pe teren, scandal intre Alexa si Hategan si lovitura de pedeapsa neacordata! Toate s-au intamplat intr-o faza FCSB si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1, in partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Dan Alexa, anunt despre viitorul sau dupa ce a retrogradat cu Dunarea Calarasi Hermannstadt - Dunarea Calarasi 2-1. ... Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6. - E dureros, pe langa acel gol am avut ocazia sa facem 2-0.
Stefan Mitroi) Cel mai vechi locuitor al municipiului Calarasi este Dunarea.
Si economia asta privata nu este capabila sa raspunda acestor probleme care sunt in multe alte zone. ... DUNAREA, TOATA, ESTE IN SUFERINTA! ... Domnul primar Tone spera sa apara doi investitori acum.
Singurul fluviu al Europei amenintat cu disparitia in urmatorii 15 ani este Dunarea. Romanii puteau, experimental, sa cunoasca primejdia, ducandu-si traiul zilnic pe malul fluviului care devine, in anotimpul cald, pe portiuni intinse un vad de trecut cu piciorul.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare, filiala Galati, a fost chemata in judecata de catre Electrica pentru plata unei datorii de 300.000 de lei dupa ce ministerul de resort nu a platit subventia pentru energia electrica la timp.
Este cazul SC Agro Volante SRL Constanta, care a comercializat peste 1300 tone de orz, 190 tone de porumb, 125 tone de soia, 533 tone de mazare si 445 tone de floarea soarelui, in valoare totala de 1.420.435, 29 RON.
google-analytics.com