Cautare

5439 de rezultate pentru "adresa baile herculane str complexelor nr 2 cod 325200 jud caras severin" (2.82 secunde)
Pantelimon, Str. Gǎrii Cǎtelu, Str. ... Goga, Str. ... Oltenitei, Str. Ion Iriceanu, Str. Turnu Magurele, Str. Luica, Str. Anghel Alexandru, Str. ... Constructorilor, Str. Virtutii, Str. ... Timisoara, Str. ... Pandurilor, Str. ... Eroilor, Str. ... Timisoara, Str. ... Camil Ressu, Str. ... Mihai Bravu, Str. ... Stefan cel Mare, Str. Barbu Vacarescu, Str.
Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. Buzesti, Str. Berzei, Calea Plevnei, cu intoarcere pe Str. ... Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobalcescu, Str. Berzei, Str. ... Gloriei, Str. ... Expozitiei, Str. ... Popisteanu, Str. Dornei, Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str.
Cat aveti de platit pentru case, terenuri si masini Impozitul pe cladiri pentru persoane fizice se stabileste prin aplicarea cotei de 0,2% asupra valorii impozabile care variaza intre 680.000 de lei pe metrul patrat, in cazul constructiilor din lemn, caramida nearsa, paianta sau valatuci, si 6.690.000 de lei in cazul cladirilor cu pereti din beton armat, caramida arsa, piatra naturala sau alte materiale.
Â'O saptamana de refacereÂ' Varianta cu mic dejun Servicii incluse â€" 6 nopti cazare cu mic dejun, 2 proceduri pe zi, tariful este valabil pentru o singura persoana pe loc in camera dubla.
Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. ... Daniel Groza) O parte importanta din acoperisul uneia dintre cele mai valoroase cladiri din Baile Herculane s-a prabusit zilele trecute.
Localitatea              Denumirea                                                Adresa CRAIOVA          CASIERIE DISTRIGAZ SUD                                    STR.
In ciuda acestor probleme evidente, multe statiuni din tara au ca model statiunea Baile Felix, unde se afla singurul hotel din tara certificat cu sigla Europe Spa Med, este vorba de hoteul International.
Nicolae Titulescu-str. Maltopol, pe str. ... Duca, Piata Garii de Nord, iar pe sensul spre Institutul Oncologic, din Piata Garii de Nord pe Calea Grivitei, str. Polizu, str. ... Linia 205 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Strand Straulesti, din Piata Garii de Nord, pe Calea Grivitei, str.
Un tanar de 18 ani din Baile Herculane a fost trimis in judecata pentru acte de terorism. Lucratorii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin l-au identificat pe autorul unei alarme false cu bomba din statiunea Baile Herculane.
din Craiova si opt profesori-antrenori au plecat ieri la Herculane pentru un cantonament montan Incarcati cu genti mari, spadasinii chiar cu armele, 40 de elevi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Str. Romania Muncitoare - de la intersectia cu Strada G.P.Peressutti- pana in zona parcarii din spatele blocului Luxor - incepand cu data de 31.05.2012 - pana la data de 05.06.2012 Str.
Marian Bondrea si compania nu au gasit conditii bune de pregatire la Herculane si au decis sa revina la Severin Formatia CS Turnu Severin a plecat duminica la pranz spre Baile Herculane, unde isi propusese sa asude toata saptamana, acesta fiind primul stagiu de pregatire al verii.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Chitilei dinspre Str.
Situatia reclamata de PNL Caras-Severin privind incalcarea de catre PD a protocolului Aliantei va fi clarificata in cursul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean de conducere al Aliantei, a declarat Sorin Frunzaverde, presedintele PD Caras-Severin.
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
ADTPBI are ca scop reglementarea, exploatarea, monitorizarea si gestionarea serviciului public de transport local pe raza de competenta a unitatilor administrativ-teritoriale membre, conform Regulamentului (CE) nr.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. Sinei dinspre str. Iacob Andrei catre str. ... FLORIN de 20 de ani din Bucuresti, a condus un moped marca Meiduo, pe aleea Buhusi dinspre str. Gura Ialomitei catre str.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
google-analytics.com