Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (3.69 secunde)
Zi de zi, de luni pana vineri inclusiv, intre 10.00 si 17.00, la Asociatia pentru Protectia Cetateanului (APC) vin oameni nu doar din Bucuresti, ci si din provincie.
Tentativele de fraudare prin care atacatorii incearca sa afle informatii confidentiale de la clientii serviciului Internet Banking al BRD continua, anunta Mediafax. Mai multe mesaje e-mail denumite generic de tip "phishing" au fost transmise catre mai multi utilizatori de posta electronica.
Companiile din Romania pot pierde anual 150-200 de milioane de euro din cauza folosirii necontrolate a e-mailurilor. Si asta pentru ca principalul efect negativ al traficului gestionat incorect este pierderea de informatii, potrivit unui producator de solutii de mesagerie electronica.
Gasirea unui loc de munca este de cele mai multe ori destul de dificila.
Gasirea unui loc de munca este de cele mai multe ori destul de dificila.
Matei Rosca) Publicitatea, vanzarile directe, pornografia, prostitutia si politica sunt activitati cu tulburator de multe caracteristici in comun. Printre cele mai nocive este traficarea de emotii prefacute care urmaresc sa trezeasca o reactie viscerala in sursa banilor - consumatorul.
Doi oameni care au invins destinul Sascha si Nyree Kindred s-au nascut cu o grava boala neurologica, iar aceasta afectiune i-ar fi putut condamna la o viata de suferinta.
AROBS aduce in Romania M700, primul Pocket PC produs de compania taiwaneza E-TEN, dotat cu tastatura culisanta QWERTY. M700 este primul Pocket PC produs de compania taiwaneza E-TEN dotat cu tastatura culisanta QWERTY.
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. Noua versiune se afla in dezvoltare de mai bine de un an, iar acum a venit momentul relansarii sau al imbunatatirii serviciului vechi, dupa cum spun unii, eveniment care va avea loc luni.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
Odata cu dezvoltarea stilului de navigare on line, ne asteptam la aparitia unor noi amenintari ca urmare a efectuarii platilor pe internet, a tranzactiilor la bursa, a cumparaturilor, jocurilor si retelelor sociale on line, avertizeaza unul dintre directorii BitDefender, Bogdan Dumitru.
Printre cele mai cunoscute si in acelasi timp cele mai "noi" tipuri de infractiuni sunt cele care au loc pe internet. Romanii si-au creat imaginea unora dintre cei mai capabili "hackeri" din lume, alaturi de cei rusi si asiatici.
Broadcasting Board of Governors (BBG), agentia americana care administreaza programele informative finantate de autoritati, precum Voice of America, a anuntat ca va elabora un sistem tehnic care sa combata programele de cenzura a internetului aplicate in tari precum China si Iran.
Despre Steve Jobs si produsele sale intr-un clip senzational de amuzant Stephen Colbert, un actor american, gazda la Comedy Central si-a adus aminte ca a vorbit de fiecare data despre gadgeturile lansate de Steve Jobs.
E-mailul ne mananca un an din viata Echivalentul unei saptamani de lucru - atat petrecem, in medie, pe an, trimitand si raspunzand la e-mailuri.
Cine sunt sud-africanii care au cumparat eMag, cel mai mare retailer on-line din Romania Grupul Naspers a cumparat la finalul lunii iulie 70% din actiunile eMag, cel mai mare retailer online din Romania, cu afaceri de aproape 150 mil.
"Nu mai folositi Facebook si Google, daca vreti sa nu fiti spionati de SUA!".
Iata cat de putin va costa un iPhone Potrivit unor surse, Apple va lansa o campanie care va permite clientilor sa poata cumpara noile modele de iPhone la pret redus.
clarificarea continutului explicit din punct de vedere sexual, interzicerea colectarii de date fara acordul utilizatorilor, interzicerea promotiilor prin intermediul SMS-urilor si al e-mail-urilor Hit.ro: Google modifica politica pentru dezvoltatori Cateva procese la inceputul anului si Google a decis sa schimbe politica in ceea ce priveste dezvoltatorii.
Ratacind prin retele de socializare Ca niste aurolaci prin canalele tranzitiei si vietii Le fuge pamantul autist de sub picioare, Copii din dragoste si spam, Talentati si fragili ca inceputurile lumii Se cred si Adami si Eve Si viseaza celebritatea intr-un colt de net.
google-analytics.com