Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (6.54 secunde)
Romania este considerata, alaturi de Kosovo si Turcia, un partener dezagreabil pentru UE, intr-un comentariu intitulat "Trafic de organe, eugenie si coruptie: faceti cunostinta cu noii nostri 'parteneri' europeni" si publicat pe blogul cotidianul britanic Daily Mail.
Informaticienii apreciaza ca anul 2007 va fi unul deosebit de dificil pentru sistemele de computere ale institutiilor bancare care vor fi supuse unor atacuri fara precedent din partea celor mai periculosi virusi, raspanditi de catre hackeri.
Yahoo.ro si mail in romana din martie. Compania americana Yahoo va lansa in luna martie Yahoo.ro localizand, de asemenea, si serviciul de e-mail, a declarat Mihai Fanache (foto), manager al MediaCafe, regia care vinde publicitate pe site-urile Yahoo in Romania.
Sute de documente secrete - printre care si un... plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala" la distrugere.
Cum le recunosti si cum te poti apara Cazurile de fraude prin intermediul telefoanelor mobile s-au inmultit, aproape fiecare utilizator primind, macar o data, un SMS prin care i se cerea sa dea bani, intr-un mod sau altul.
Lichidatorul falimentarei Tufon SA incearca in plina criza imobiliara sa vanda activele societatii, evaluate la 19,1 milioane de euro. O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
este activ la adresa http://ro.yahoo.com/, iar mail-ul de Yahoo! ... Romania se vorbeste de mult timp, insa din cauza crizei si a altor factori a fost amanata aproximativ doi ani. ... Stiri, Finante, Sport si Lifestyle, iar la capitolul stiri sunt selectionate titluri mai ales din presa mondena.
Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost con¬cediata prin telefon de Roy Bostock, presedintele consiliului de administr¬a¬tie al companiei, dupa un mandat de doi ani si jumatate marcat de stagnarea ac¬tiunilor si de distantarea de partenerul din China, Alibaba, transmite Reuters.
playtech.ro :Yahoo face curatenie prin conturile de mail Ati vanat de cand erati mici un cont simplu de Yahoo, in perioada imediat urmatoare s-ar putea sa puneti mana pe el.
numele, varsta, CNP-ul, numarul de telefon, fotografii personale, adresa, scoala la care invatati ori locul de munca.
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Vrei sa-ti dai "delete" de pe Internet? ... Ai incercat vreodata sa scapi de conturile nedorite de pe internet? ... Daca mai punem la socoteala si ultimele zvonuri despre cum te spioneaza serviciile secrete, ai putea avea motive intemeiate sa vrei sa-ti stergi orice urma.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza, de tip masteral, in psihoterapie integrativa, sub indrumarea dnei dr.ph.Mara Price putu - presedinte I.R.P.I.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
Operatorii au peste zece milioane de clienti. ... Termenul avansat de oficialitati pentru privatizarea Cosmorom se apropie de sfirsit. S-a spus in repetate rinduri ca tranzactia va fi finalizata pina la jumatatea acestui an.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
google-analytics.com