Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (2.67 secunde)
Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, i-a convocat pe toti primarii comunelor din judet pentru a le aduce la cunostinta ultimele cerinte. De acum inainte, primarii nu mai au voie sa foloseasca posta pentru corespondenta cu prefectura, ci doar e-mail-ul.
Oricât de mult ati munci, nu va ajunge timpul pentru a va îndeplini toate îndatoririle?
a lansat recent o versiune beta pentru Yahoo!Mail. ... In plus, aceasta versiune pune la dispozitia utilizatorilor un calendar si o serie de harti, o optiune pentru Message Preview si un RSS reader integrat. De asemenea, noul Yahoo!Mail prezinta noi capacitati de cautare.
Daily Mail: ... Vezi imaginea care a luat cu asalt Internetul Intr-o fotografie care aminteste de o scena din filmul Ziua Independentei, se poate vedea cum un obiect pluteste deasupra Palatului Parlamentului din Bucuresti, scrie Daily Mail.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Romtelecom a lansat ieri, 6 aprilie, a. ... , serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
RomTelecom desfasoara, in perioada 10 aprilie-12 mai, o promotie speciala destinata celor care solicita instalarea, in acest interval, a unei linii telefonice sau a unui trunchi analogic.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Companiile RomTelecom, Orange si Vodafone vor fi investigate cu privire la un posibil abuz de pozitie dominanta, potrivit Mediafax. Investigatia a fost lansata de catre Consiliul Concurentei la sesizarea unui operator de telefonie fixa.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a intervenit in rezolvarea litigiului dintre Intersat si RCS&RDS.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom. Tevile de apa nestiute din subsolul Craiovei crapa una cate una sub asediul pichamerelor.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start. Campania se va desfasura pana la sfarsitul anului si este centrata in jurul conceptului „Am vazut pe net”.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Daca statul nu face, se misca insa operatorii privati.
Suntem atat de grozavi noi, cei din presa, ca uneori uitam unde ne este lungul nasului.
Aproape saptamanal, oamenii legii descopera alti si alti falsificatori de carduri, care cat ai clipi iti golesc contul din banca.
google-analytics.com