Cautare

18 de rezultate pentru "acumulatorul sa" (4.02 secunde)
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. ... Ion Iliescu a comentat prezenta sa in spoturi electorale argumentand ca este raspunderea sa pentru tara.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
In parohia sa intra patru judete din nord-vestul tarii: ... Prinzind de veste, Chindlea a izbutit in numai doua zile de tratative sa-i intre pe sub piele lui Tarau. ... Protejindu-si pielea sensibila, de play-boy local, Chindlea o coplesea cu slugarnicie pe sefa sa Irina Jianu.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Liderii celor doua aliante s-au inscris intr-o intrecere neoficiala a jocurilor de cuvinte, incercand sa "dezlege" cu creionul si cu guma de sters rebusurile, integramele si anagramele inspirate din denumirile UN PSD+PUR si D.A.
In plus, multi dintre cei care iau parte la videoconferinta sint functionari publici si, potrivit legii, nu au voie sa se implice foarte mult in politica.
Basescu si echipa sa le-au vorbit oamenilor despre coruptia actualei Puteri, dar si despre combaterea saraciei la sate si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural. ... "Ele seamana cu scoaterea la tabla a elevului Bula sa vada daca si-a facut lectiile.
Mohora a apreciat ca era de asteptat mai multa combativitate pentru impunerea unor amendamente care sa sustina aplicarea programului alternativ de guvernare. ... "Puteau, potrivit practicilor de pana acum, sa-si faca macar travaliul politic in plen pentru a-si explica punctele de vedere, dar nu au facut-o", a precizat Tudor Mohora.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a precizat ca circa 50-60 de autobuze au ajutat la aducerea in Focsani din judet a celor care au dorit sa participe la acest miting.
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
Conducerea Camerei Deputatilor a trimis Comisiilor juridice reunite spre avizare solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de modificare a listei Guvernului, aprobata prin hotarare a Parlamentului, in sensul desfiintarii functiei de ministru delegat pentru coordonarea Autoritatilor de Control.
Cariera de functionar al Senatului a fostului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava, sta in mana succesorului sau, democratul Dan Vasiliu.
Majoritatea consilierilor judeteni ar putea sa aiba parte de un control al averii. Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
cere BEC sa dispuna autoritatilor publice competente indepartarea tuturor afiselor de acest tip si sa interzica difuzarea, pe posturile publice si private de radio si televiziune, a tuturor materialelor filmate si inregistrate in care Ion Iliescu apare in contextul unor manifestari electorale ale UN PSD+PUR, alaturi de candidati ai acestei aliante electorale sau in care face propaganda electorala in favoarea candidatilor PSD+PUR.
Banii vor fi alocati pentru instruirea unui numar de 35 de viitori senatori care vor fi desemnati sa participe la activitatile Parlamentului European, ca observatori, pana la obtinerea de catre Romania a statutului de membru cu drepturi depline, respectiv ianuarie 2007.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Potrivit proiectului, directorii serviciilor sunt obligati sa ofere comisiilor de control informatiile solicitate de acestea si sa le prezinte anual un raport secret al serviciului referitor la indeplinirea atributiilor, precum si un raport nesecret, destinat informarii publice.
google-analytics.com