Cautare

18 de rezultate pentru "acumulatorul sa" (3.00 secunde)
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Prefectul a dispus ca telefoanele membrilor comandamentului sa fie puse la dispozitia localnicilor judetului in orice moment.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Potrivit lui Antal Arpad Andras, in judetul Covasna se lucreaza acum la proiectul panourilor care urmeaza sa fie amplasate pana la mijlocul acestei luni, in timp ce in judetul Harghita senatorul UDMR Sogor Csaba a promis sa promoveze initiativa.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Cu sau fara stiinta sa, ceea ce s-a intimplat ieri cu prilejul vizitei sale a fost in buna parte regizat. ... Liderilor judeteni ai PSD li s-a cerut de la centru sa aduca macar 20.000 oameni, insa, in ciuda eforturilor, rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa.
Reprezentantii CIS au ridicat probleme legate de birocratia excesiva, coruptie si modalitatile de implicare a presedintelui tarii in mediul de afaceri. Basescu a precizat ca presedintele Romaniei trebuie sa-si exercite dreptul de mediator intre societate si institutiile statului.
FOTO: Anca Petrescu si-a facut casa si acum vrea sa se mute in ea
Ministrul Afacerilor Externe, Mircea Geoana, urmeaza sa stabileasca atributiile lui Victor Bostinaru ca secretar de stat in cadrul ministerului. Pana la 9 martie 2001, Victor Bostinaru a fost membru PD, avand o perioada functia de vicepresedinte al acestui partid.
Potrivit sentintelor date de Tribunalul Arad, regele Mihai ar trebui sa primeasca, in total, 1,66 miliarde de lei si un teren in valoare de 40.000 de euro.
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitori” de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
google-analytics.com