Cautare

86 de rezultate pentru "activare cartela" (3.14 secunde)
Ieri, unul dintre ei a luat cartela deputatului liberal Relu Fenechiu si a votat impotriva deciziilor Coalitiei. Incidentul a fost reclamat chiar de Fenechiu, care, spre sfarsitul sedintei, le-a cerut de la microfon colegilor de la Opozitie sa-i returneze cartela, sustinand ca acestia o folosesc impotriva Coalitiei.
Noua cartela SIMMAX pare sa fie scaparea ta. Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela. ... Pachetul contine o cartela SIM, un cititor de carduri SIM, si un CD cu software.
Pentru a culege cat mai multe informatii creierul este scos din starea de repaus, folosindu-se procedurile de activare: hiperpnee, stimulare luminoasa intermitenta, stimulare auditiva, activare cu substante medicamentoase convulsivante, activare prin somn, privarea de somn.
Prima solutie poate costa 50.000 de euro in pachet complet si 20.000 de euro - in cel mediu, dar poate fi inchiriata pentru 99 euro/luna/utilizator si o taxa de 999 de euro la activare.
Eroare de activare a sistemului Windows 7, dupa un upgrade de harware Windows 7 utilizeaza o metoda de activare online pe serverele de la Microsoft, care va cere seria sistemului Windows.
- Cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni... ... Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni...
Cine va fi vizat Proiectul de norme le va permite tuturor calatorilor europeni care folosesc o cartela SIM care permite roamingul dintr-un stat membru in care isi au resedinta sau cu care au legaturi stabile sa isi utilizeze dispozitivul mobil in orice alta tara din UE, ca si cand ar fi acasa.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Cu o cartela prepay puteti sa ramaneti fara bani Singura investitie facuta de un fraudator este o cartela prepay, de pe care trimite mesajele de ademenire. ... Reprezentantii Cosmote au declarat ca respectivul numar este unul de cartela prepay, lucru care-i face pe fraudanti destul de greu de detectat.
Cartela sau abonament? ... Este o pacaleala abonamentul din Romania sau o cartela SIM, fara abonament, ar fi mai folositoare?
Ceea ce am facut, fiind foarte curios de performante, e sa pun cate o cartela de Orange, Vodafone si Digi (din pacate doar 3G, ca nu mai am 4G) in el si sa fac niste teste Speedtest.
Pe langa nava romaneasca, la aceasta activare mai participa fregata turceasca TCG Barbaros, nava militara georgiana GSG Sokhumi, nava de comandament ucraineana Slavutich, nava de debarcare a desantului RFS Tsezar Kunikov din Federatia Rusa si corveta bulgareasca SMELI.
Sucul de activare a metabolismului Ingrediente: - 6 linguri de suc de lamaie; - 2 rosii; - 4 catei de usturoi; - 6 cuburi de gheta (500ml de apa);
Camerele de luat vederi au surprins ca tanara ocupa un fotoliu de parlamentar, cu o cartela de vot in mana. ... Eu am facut un lucru bun, pentru ca daca s-a iscat o discutie, am luat cartela pentru ca sa nu mai fie aceste discutii", a explicat Melescanu.
Verdictul a fost dat de procurorii Parchetului General, la sfarsitul anchetei pe care au facut-o dupa ce presa a prezentat imagini in care nepoata senatorului liberal era surprinsa in timp ce se folosea de o cartela de vot.
Camelia Ciobotaru (foto) a aflat ieri de la presa ca accesul in institutia pe care o coordoneaza de putin timp se face pe baza de cartela. ... Eu am fost vineri la o sedinta la acea institutie si nu se intra pe baza de cartela", a spus dr.
Daca o cartela pre-paid depaseste timpul de utilizare, iar cumparatorul nu a achizitionat alta, computerul inceteaza sa mai functioneze. Sistemul va putea fi accesat din nou in momentul in care utilizatorul va cumpara o cartela noua.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Pentru a intra în posesia premiului, li se cerea sa achizitioneze, din cel mai apropiat loc, o cartela în valoare de 21 de euro si sa trimita codul de reîncarcare la numarul de la care primisera SMS-ul, în termen de 30 de minute.
La randul ei compania Vodafone le permite clientilor serviciului Mobile Banking sa plateasca facturi, sa-si incarce cartela preplatita si sa afle situatia conturilor bancare de la Raiffeisen Bank sau la BRD.
google-analytics.com