Cautare

3208 de rezultate pentru "activare serviciu antena romtelecom" (3.00 secunde)
- Pe baza unei marturii suta la suta mincinoase, obtinuta prin presiune, contrazisa de alti martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual.
Cauzele infidelitatii maritale - imposibilitatea de a face fata diferentelor culturale sau etnice - dezamagirea unui partener fata de evolutia relatiei - asteptari nerealistice fata de casatorie - curiozitate - pierderea interesul fata de relatie, plictiseala - dependenta fata de intimitatea fizica - imposibilitatea de acomodare cu necesitatile partenerului, interesele sau planurile de viitor - imposibilitatea de a-i comunica partenerului interesele, planurile de viitor - plictiseala in casatorie, la serviciu, in viata sau relatie, rutina - absenta motivatiei de a rezolva problemele relatiei impreuna.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Romanii petrec in medie la serviciu cu trei ore mai mult decat salariatii din UE. ... Statisticile spun ca petrecem la serviciu circa o treime din viata, timp in care colegii ne sunt mai mereu prin preajma.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
Google isi lanseaza propriul serviciu de stocare online gratuit Aveati nevoie de un stimulent pentru a va muta datele personale de pe hard pe un serviciu de stocarede tip cloud de pe internet?
41 prevede ca in exercitarea atributiilor de serviciu politistul este obligat sa prezinte insigna sau legitimatia de serviciu, dupa caz, pentru a-si face cunoscuta, in prealabil, calitatea, cu exceptia situatiilor in care rezultatul interventiei sau siguranta ulterioara a politistului ar fi periclitata.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Taurii sunt apreciati la serviciu si se pot astepta la o promovare.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
Ca sa se arate ce autoritar si nemaipomenit de independent este premierul de serviciu. ... Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
Aceasta baza de date va fi asemanatoare cu cea intocmita de Romtelecom pentru abonatii sai de telefonie fixa.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu. ... De partea cealalta, Lucian Croitoru neaga toate acuzatiile si spune ca nu a facut parte din niciun serviciu secret.
Vantu era demonul de serviciu in epoca, omul rau, dusmanul de clasa. ... - Asa ceva nu este posibil fara forta unui serviciu secret in spate. ... - Deci Kovesi se duce, in calitate de reclamant, intr-un proces civil, cu naucii de la A3, folosind masina de serviciu si paza oferita de SPP?
Atanasiu este acuzat de abuz in serviciu, iar daca Basescu ar fi decis suspendarea lui, PNL ar fi devenit, asa cum de altfel a si avertizat, extrem de rece in relatia cu PD.
Aceasta a fost declaratia politistei de serviciu marti, Angela Pistolea, care a completat "Asta este dispozitia: presa in interes de serviciu merge prin spate!".
Cam asa arata stadiul in care se afla infiintarea noului serviciu de sub aripa Consiliului Judetean, mai exact Autoritatea Judeteana de Transport, care ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul lui mai, dar, desi se afla in perioada alocata pentru a vedea "lumina zilei", stadiul in care se gaseste arata ca va mai dura mult pana acest serviciu va fi disponibil.
Exista si alte solutii, ii spune dl Presedinte profesorului debutant nemultumit ca are un salariu mai mic decat al femeii de serviciu.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. ... Nu au fost exclusi de la impartirea stimulentelor nici soferii sau femeile de serviciu.
330/2009 pentru functia publica in care a fost numit, pana la incetarea suspendarii raporturilor de serviciu. ... Au fost suspendate raporturile de serviciu ca urmare a faptului ca a fost trimis in judecata. ... Nu mai vine la serviciu.
Cel mai nou si mai interesant serviciu oferit site-urilor din portofoliul ARBOmedia este acum lansat la apa: ... Acest serviciu evita discutiile legate de promovarea unor sectiuni din care proprietarii castiga bani altfel decat prin publicitatea prin bannere.
google-analytics.com