Cautare

388 de rezultate pentru "activare card telecom" (2.71 secunde)
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a emis un card de debit care da posibilitatea utilizarii pentru retrageri de numerar si tranzactii comerciale atat in tara, cat si in strainatate.
Raiffeisen Bank a lansat un card de credit destinat IMM-urilor - "Business Credit Card", de tip VISA, in lei, cu utilizare internationala.
Dupa ce expira perioada de valabilitate, se poate elibera un alt card, care are aceeasi valabilitate. ... In acelasi fel, cetatenii statelor comunitare care au Card European de Asigurari vor beneficia de tratamente in aceleasi conditii ca asiguratii romani, pe tot parcursul calatoriei in Romania.
Peste 100 de magazine ofera utilizatorilor Optimo Card reduceri inre 5 si20% la preturile de raft. Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
- Pentru un alt card pe care il am la alta banca am intrebat, in cazul in care se intampla ceva, daca exista asigurare si mi s-a spus ca nu, singura solutie este sa-mi las foarte putini bani pe card si restul sa fie intr-un cont care sa nu aiba card atasat, a povestit ea.
Pe langa nava romaneasca, la aceasta activare mai participa fregata turceasca TCG Barbaros, nava militara georgiana GSG Sokhumi, nava de comandament ucraineana Slavutich, nava de debarcare a desantului RFS Tsezar Kunikov din Federatia Rusa si corveta bulgareasca SMELI.
Sucul de activare a metabolismului Ingrediente: - 6 linguri de suc de lamaie; - 2 rosii; - 4 catei de usturoi; - 6 cuburi de gheta (500ml de apa);
In plus, mai este nevoie de un card si un cont la banca ce ofera servicii prin Internet. ... Taxa de utilizare lunara este si ea de 3 RON, in timp ce pentru activare va mai costa 75 RON.
Alaturi de trup se vede un fel de card, ca cele care insotesc orice exponat de muzeu. Prin ajustarea contrastului si a luminozitatii, se putea deslusi pe card ceva ce pare a fi un text, dar acesta era complet ilizibil la rezolutia disponibila.
Volumul de cheltuieli inregistrat la comerciant pe cardurile emise in lei in primele trei luni din acest an reprezinta 100% din totalul sumelor cheltuite pe card in 2003 (3.500 de miliarde de lei) si aproape 45% din valoarea totala a cumparaturilor efectuate in 2004 (7.400 de miliarde de lei).
Cardul ar ajuta foarte mult Responsabilul ANAF ne-a mai spus ca una dintre cele mai usoare metode prin care Fiscul ar putea rezolva problema restituirii ar fi ca sa vireze banii in conturile de card ale contribuabililor respectivi.
Special pentru luna aprilie, acei clienti care vor activa un card VIVERE si vor utiliza limita de credit acordata de banca au garantata plata primei rate de catre BRD.
Diferentele de impozit de restituit (diferentele stabilite in minus) rezultate din deciziile de impunere anuala sau dupa compensare se restituie cu prioritate prin virament bancar in contul de card de debit al persoanelor respective, conturi comunicate de banci potrivit Ordinului BNR si MFP nr.
Premiile vor fi platite clientului prin alimentarea contului de card. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card. ... Pentru perioada Sarbatorilor Pascale, si Credit Europe Bank pregateste o campanie speciala pentru persoanele care vor dori sa aplice pentru un card de credit.
Cand utilizati un card bancar in strainatate, aveti grija la comisioane. ... Oricine calatoreste in strainatate poate spune ca este foarte bine sa ai si bani lichizi, dar si un card de debit sau de credit, pe care sa-l folositi pentru cumparaturi.
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
google-analytics.com