Cautare

388 de rezultate pentru "activare card telecom" (7.16 secunde)
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Prima solutie poate costa 50.000 de euro in pachet complet si 20.000 de euro - in cel mediu, dar poate fi inchiriata pentru 99 euro/luna/utilizator si o taxa de 999 de euro la activare.
Eroare de activare a sistemului Windows 7, dupa un upgrade de harware Windows 7 utilizeaza o metoda de activare online pe serverele de la Microsoft, care va cere seria sistemului Windows.
Ultimele statistici ale unui mare operator de carduri arata ca, in perioada iunie 2004-iunie 2005, reteaua locatiilor comerciale a crescut cu 35% in vreme ce numarul platilor prin card a crescut cu 113%.
Cardul este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association), putand fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, si se obtine prin intermediul Asociatiei EURO < 26 Romania.
Adolescentii vor sa devina cat mai repede independenti, mai ales din punct de vedere financiar, iar parintii ii pot ajuta oferindu-le un card cu limita de cheltuieli zilnice. ... Cel mai nou si mai interesant card pentru adolescenti se numeste Visa Electron Junior si a fost lansat de BCR.
Altfel spus, clientul BRD Constanta amintit sustine ca i s-ar fi bagat pe gat un credit de 1000 RON, prin intermediul cardului de debit emis de aceasta institutie bancara pe numele sau-card pe care isi primeste salariul- fara ca el sa fi semnat vreun contract de credit in acest sens si fara ca respectivul constantean sa fi dorit o astfel de creditare.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
Casa de Economii si Consemnatiuni a reluat, incepand din 1 ianuarie, sistemul de plata a pensiilor in cont sau card bancar, au anuntat reprezentanti ai bancii de economii.
Pensionarii pot alege sa primeasca pensia in conturile de card BCR sau in conturile curente, inca de la inceputul acestui an.
Achizitionarea unui card de credit v-ar putea simplifica viata. Portalul GhiseulBancar a selectat doar cateva dintre facilitatile obtinute dupa optarea pentru un astfel de card.
Visa a lansat recent un minicard care are integrate un cip contactless si o antena care ofera posibilitatea de a fi folosit fara sa fie nevoie de contactul direct dintre card si terminal, precum si o banda magnetica, informeaza siteul www.no-cash.ro.
Cardul este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association), putand fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate.
Astfel, pentru persoanele a caror varsta nu depaseste 18 ani, dar care au deja buletin, multe banci ofera posibilitatea emiterii unui card de debit personalizat.
Creditul nenominalizat pe card Business Si BRD finanteaza nevoile nenominalizate ale IMM-urilor.
Diferenta între descoperirea de cont a unui card de debit si cardul de credit este aceea ca, în timp ce în primul caz operatiunile se efectueaza din disponibilitatile titularului (clientii pot utiliza sume de bani într-o anumita limita peste soldul existent în cont), pentru un card de credit operatiunile se efectueaza în limita plafonului de credit acordat titularului de banca emitenta a cardului (ca si în cazul unui credit de nevoi personale).
Valoarea cumparaturilor online realizate prin card s-a ridicat la 16,5 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, la un numar total de 200.000 de tranzactii, potrivit Gecad, care citeaza date ale Romcard, procesator final de plati online prin card in Romania.
google-analytics.com