Cautare

1419 de rezultate pentru "aci alba iulia" (3.22 secunde)
Iulia Zeana, medic dentist. ... Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
Iulia Belc, director medical al Premier Palace SPA recomanda hidrocolonoterapia, o procedura moderna, practicata cu rezultate exceptionale in intreaga lume, eficienta in detoxifierea generala a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice si limfatice. ... Iulia Belc.
Potrivit specialistului Iulia Belc, pe timpul verii, acestea sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate acute, atat in cazul persoanelor care au afectiuni ale coloanei vertebrale, cat si al celor care nu au un astfel de istoric medical.
Este declaratia facuta de premierul Emil Boc care se afla la Alba Iulia, acolo unde au loc alegeri locale la PD-L. Noua Alianta a devenit subiect principal si la Alba, acolo unde democrat liberalii aleg o noua conducere a organizatiei locale.
Deputatul Clement Negrut, prim-vicepresedinte al PDL Alba, a demisionat, ieri, din toate functiile politice, acuzand ca in partid nu exista democratie si spunand ca PDL are nevoie de "o revolutie, completata de reforma".
Potrivit unui comunicat al Executivului, beneficiarii finali ai Programului SAMTID, faza I, sunt societatile comerciale pe actiuni din judetele Alba, Botosani, Calarasi si Hunedoara, prestatoare de servicii publice, care vor incheia contracte de delegare a gestiunii activitatii de alimentare cu apa cu orasele mici si mijlocii.
Calciul lichid se depune pe suprafata smaltului dentar, acoperind fisurile sau crapaturile aparute, facand-o mai alba si mai neteda.
Sa nu fie vreo conotatie sexuala aci! Eu cred ca Ministerul Administratiei si Internelor ar putea face un lucru bun, si anume ori sa-l dezvete, sa-l dezbare de aceste naravuri traditional injurioase si violente...
Nu stiu, ne mai gandim, ne punem de acord aci sau prin avocat. Sa vedem ca trebuie sa... Radu Dan Florea:
30,52%, inaintea lui Catalin Predoiu, si, iar USB, 15 mandate. Clotilde Armand a fost si ea cat pe-aci sa castige primaria Sectorului 1.
PD si DNA" (aci facand aluzie la Traian Basescu si sugerand, mai pe fata, mai pe ocolis, ca democratii ar fi mai bine sa fuzioneze cu DNA decat cu PNL).
Dupa ce am vazut ca acel OZN era cat pe-aci sa se loveasca de elicopterele noastre, am informat conducatorul de zbor cu propunerea sa aducem aeronavele la sol".
Prin scrisoarea pe care a trimis-o a dat si un semnal de strangere a celor nemultumiti si a celor care nu vor voi sa-l sprijine pe Mircea Geoana spunand in interiorul scrisorii lucruri care se vorbesc foarte mult in interiorul partidului", a declarat public militantul PSD, ceea ce era cat pe-aci sa-l coste excluderea din partid.
O dictatura in care, in urma cu ceva timp, era cat pe-aci sa alunecam. Atunci cand o decizie a Curtii Constitutionale era negata de premier.
Si i-am aratat cupele, poate vreti sa le vedeti, ca era cat pe-aci sa vin cu ele si azi la Primarie.
E imposibil de aflat, deocamdata, daca pe ele exista viata (n-am aflat asta nici despre Marte, planeta vecina cu noi, de-aci, din acelasi sistem solar), dar se poate estima daca ele ar putea sa gazduiasca viata - mai exact, daca exoplaneta cu pricina se afla in zona habitabila ("locuibila") circumstelara, ori, cum I se mai spune, zona Goldilocks.
S'ar putea intemeia aci o frumoasa statie climaterica. Odata cu banalizarea orasului, vor fi goniti toti vizitatorii. In loc sa se desfiinteze monumentele istorice ar trebui, dimpotriva, reconstruita moscheea, pastrandu-se diferitele colturi pitoresti ale vechiului oras turcesc.
A scapat el, dar l-a bagat pe inlocuitorul lui Stolojan intr-o hora cu o anume minoritate sexuala ca era cat pe-aci ca acesta din urma sa-si piarda...
Bunaoara, eu am auzit ca ar cam fi unii si pe aci, pe la malul marii. Nu-s ei tocmai senatori, deputati sau prefecti, dar tot oameni "de vaza" se numesc acum ca sunt.
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
google-analytics.com