Cautare

1138 de rezultate pentru "achim daniela tg mures" (2.59 secunde)
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
Scriitorul si publicistul Mircea Dinescu si-a anuntat public, sambata seara, la Targu-Mures, sustinerea pentru candidatul UDMR la Primaria municipiului, actualul ministru al Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Fiicele candidatului PD-L la Camera Deputatilor in colegiul 1 din Targu Mures, actorul Nicu Mihoc, au adaptat textul rugaciunii "Tatal Nostru" pentru campania electorala a acestui.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca organizatia mureseana a luat in unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PD-L si ca o astfel de decizie trebuie sa fie valabila peste tot in tara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
22 iulie 1951, Targu Mures • Profesia: ... membru al UDMR din 1990, deputat de Mures, candidat la alegerile prezidentiale din 1996, acuzat ca a colaborat cu Securitatea • Functia actuala: Senator de Mures - Presedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte si minoritati;
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Serviciul Samaritanus Ambulanta din Targu-Mures dispune de cinci ambulante si doua autospeciale pentru transportul persoanelor din spital catre domiciliu, deoarece bolnavii au si acest drept, de a fi transportati acasa dupa o operatie grea, ne-a explicat seful serviciului, Varga Zsigmond Karoly.
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a vorbit vineri dimineata, la Digi24, despre descoperirea unui nou camin al groazei, in Mures. Oficialul a trimis Corpul de control al ministerului Muncii la Mures si asteapta toate datele si documentele pentru a vedea exact ce s-a intamplat acolo.
Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Curatorul expozitiei este Daniela Frumuseanu, de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andaliv Dal SRL (asociati Scarlat Daniela si Filip Bogdan Liviu) nu are activitate (cifra de afaceri zero), profit zero, pierdere - 612mil.
Deputatul PRM Daniela Buruiana socheaza din nou. ... "Partidul Romania Mare incurajeaza colaborarea dintre elevi si structurile de siguranta a statului, daca aceasta colaborare este in beneficiul tarii", a spus Daniela Buruiana, secretar al Comisiei Speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru Exercitarea controlului parlamentar asupra SIE.
Deputatul PRM Daniela Buruiana a declarat ieri ca PRM nu va vota motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna in Parlament, daca nu va fi consultat referitor la tematica, problematica si consistenta motiunii.
Noul presedinte al Partidului Conservator, Daniela Popa, a fost prezenta, ieri, la Oradea, pentru a lua pulsul filialei si a vedea care este stadiul pregatirilor pentru alegerile locale.
Conducerea PC a fost mandatata de Consiliul National sa negocieze cu PSD o alianta preelectorala pentru alegerile parlamentare, optiunile in ceea ce priveste PNL ramanand deschise, a anuntat presedintele PC, Daniela Popa.
Deputatul Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, a declarat la Realitatea TV ca formatiunea din care a facut parte este "in disolutie", iar liderul C. ... Daniela Buruiana a precizat totodata ca cei peste 40 de parlamentari ce au parasit PRM-ul, nu au parasit partidul, ci pe C.
google-analytics.com