Cautare

1137 de rezultate pentru "achim daniela tg mures" (2.71 secunde)
Mircea Geoana si Daniela Popa au precizat vineri, intr-o conferinta comuna, ca nu doresc sa discute deocamdata despre "pielea ursului din padure", subliniind insa ca programul ofertei comune de guvernare este prioritar si urmareste rezolvarea punctuala a problemelor cetatenilor in plan economic si social.
Presedintele PC, Daniela Popa, s-a adresat vineri presedintelui PSD Mircea Geoana cu titularura de viitor prim-ministru. "Doamnelor si domnilor, si de ce nu domnule viitor prim-ministru Mircea Geoana", a spus Daniela Popa in debutul discursului sau sustinut la reuniunea Consiliilor Nationale ale PSD si PC.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au luat la puricat averea deputatului independent, Daniela Buruiana. ... In cazul deputatei Daniela Buruiana Aprodu, inspectorii ANI au gasit suspect modul in care au disparut fara urma mai multe bunuri din declaratiile de avere.
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
416/2001", a declarat Daniela Neagoe, director executiv adjunct al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
DEEA MAXER, OSPATAR PENTRU DANIELA GYORFI La evenimentul TE INVITAM LA RESTAURANT ... DIN DRAGOSTE PENTRU COPII a venit sa sustina un recital si Daniela Gyorfi, care a fost insotita de impresarul si sotul sau, George Tal.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Daniela Catanas recomanda liftingul cu fire resorbabile care revitalizeaza tesuturile faciale si corporale moi. ... Daniela Catanas. ... Daniela Catanas. ... Daniela Catanas se regasesc:
In acest context, presedintele asociatiei, Olimpiu Achim, s-a declarat multumit de aceasta initiativa a Executivului, care, in opinia lui, vine in sprijinul populatiei prin reducerea consumului de energie. De asemenea, Achim a precizat ca utilizarea centralelor termice individuale contribuie la cresterea gradului de siguranta a populatiei.
Evenimentul a fost marcat si de prezenta altor oficialitati locale, precum si de reprezentarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin prezenta domnilor Achim Irimescu, secretar de stat si, respectiv, Viorel Morarescu, director general.
Revenind la marele meci, arbitrat de Calin Miereanu, Craiova Maxima s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Ianca, golurile fiind marcate de Marian Bacu, Silvian Cristescu (2) si Gigi Ciurea, respectiv Nicu Achim.
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
Achim 56 pen. ... Achim, I. Armas, A. Vlad - H. Tavarez, N. Rosu, A. Ilie, R. Fulop, C. Merloi - I.
Achim, Pantea, Musi, Mamut U Craiova 1948: ... Achim - Baeten, Bauza, Van Durmen - Compagno Rezerve: Mogosanu, R. Grigore, G.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
Fostul primar din comuna mureseana Band, Florian Vaidean, a declarat ieri ca a plecat din PD la Partidul Conservator de teama sa nu ajunga la PSD, potrivit unor zvonuri care circulau atunci in Mures privind discutiile dintre democrati si social democrati, transmite NewsIn.
google-analytics.com