Cautare

3274 de rezultate pentru "accidente la crasna 2010" (3.41 secunde)
• Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania. ... 11 deschideri de hipermarketuri (investitii estimate la peste 150 mil. ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Teoretic, bancile trebuie sa scada dobanzile la creditele deja acordate care trebuie sa se modifice conform OUG nr. 50/2010. Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. ... Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Evenimentele din Romania despre care presa romana vorbeste ca despre o situatie asemanatoare celei ce a precedat revolutia din 1989, cand regimul Ceausescu a fost inlaturat de la putere, ingrijoreaza astazi intreaga Uniune Europeana.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
In aceeasi perioada, CNADNR a avut la dispozitie aproape 9 miliarde de euro.
Concubina regelui se difuzeaza de la ora 18.25, luni-vineri. Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a postat, marti, pe blogul personal, un link cu "documentul secret" al Fondului Monetar International, care, din informatiile sale, ar fi extrem de dur si ar viza o serie de masuri de austeritate pentru perioada 2010 - 2013.
google-analytics.com