Cautare

3274 de rezultate pentru "accidente la crasna 2010" (2.78 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Florian, a sustras, prin demontare, geamurile oglinzilor de la un autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe Intr.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Costul unei anvelope noi de iarna variaza de la 25 de euro, pentru un autoturism Tico si poate ajunge la 2.500 de euro pentru SUV-urile de lux.
La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. ... La 100 de metri distanta, ai si explicatia.
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
In Romania, DN2 E85 se intinde de la Siret, prin Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti, pana la Giurgiu.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral. ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Subiectul zilei la HotNews: ... Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. ... Vineri, in ajunul Craciunului, au avut loc 36 de accidente, cu sase morti si 36 de raniti.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, luni, intre orele 11.00 - 13.00 si 15.00 - 17.00, sapte echipaje de politisti au actionat in zona mai multor intersectii din municipiul Craiova, mai ales acolo unde au fost inregistrate accidente rutiere provocate de "bizonii"
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ; "Beat la volan, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la fata locului" si...
Neatentia - activitati care te distrag de la condus. ... Neatentia - activitati care te distrag de la condus Pare un cliseu pe care l-ati auzit de mai multe ori, dar neatentia si desfasurarea in timpul conducerii a altor activitati care te distrag de la condus, pot duce la accidente.
google-analytics.com