Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (6.69 secunde)
La Capitala este stabilita deja posiblitatea de a avea viceprimarul general - unul din cei doi. ... PSD a obtinut, la aceste alegeri, 37% din voturile pentru consilieri judeteni si ar putea avea doua treimi din posturile de sefi de CJ.
Dupa cum au constatat procurorii anticoruptie, demersul lui Cosmin Popescu a fost facut cu scopul de a-l favoriza pe Ionel Mantog si pentru a ingreuna cercetarile in dosarul in care acesta din urma era anchetat de DNA pentru fapte de coruptie.
Contribuabilii Klaus Werner Iohannis si Carmen Iohannis nu au achitat taxele pentru veniturile obtinute din meditatiile date elevilor! ... Lovitura de teatru la Finantele Publice din Sibiu.
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
In centrul istoric al Sibiului, doi tineri au inaugurat in locul fostului atelier de aurari din Evul Mediu o cafenea speciala, poleita cu aur si mobilata cu antichitati cumparate la o licitatie din Paris.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Copiii au tendinta sa se apropie din ce in ce mai mult", a precizat dr. Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu.
Presedintele PSD Mircea Geoana i-a adresat ieri o scrisoare deschisa premierului Calin Popescu-Tariceanu, in care ii solicita o “intalnire imediata“ pentru a analiza situatia din administratia publica locala.
Criza numerica de voturi din Parlament ii indeamna pe liderii Aliantei D.A. sa urgenteze validarea unui deputat de Sibiu, care nu poate ajunge inca in Legislativ din cauza neintelegerilor dintre liberali si democrati.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Alaturi de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formata din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) si Iulian Nicolau (tobe), precum si un cvartet de coarde si un trio de suflatori.
Este vorba despre Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi si Bucuresti. ... • Centrul de testare gratuita din Sibiu este situat pe Calea Surii Mari, in Cladirea Michelin.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat ieri favorabil Ordonanta privind ratificarea Acordului de infiintare a Fundatiei publice romano-maghiare "Gojdu", dar a introdus si o declaratie interpretativa care precizeaza ca nu este afectat prin acest act Acordul din 1937 privind reglementarea definitiva a problematicii Fundatiei Gojdu de la Sibiu.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizeaza la Oradea, in zilele de 31 octombrie, intre orele 14:00 si 20:00, si 1 noiembrie, intre orele 09:00 si 15:00, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Liderul PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, a anuntat ca organizatia judeteana pe care o conduce nu exclude posibilitatea de a-l sustine pe Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului, pentru obtinerea celui de-al treilea mandat.
Imaginea cu presedintele Romaniei, care face valuri pe internet este realizata de un fotograf din Sibiu Traian Basescu s-a numarat printre personalitatile care au fost prezente sambata, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Saguna.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Conducerea "Ligii pentru Presedinte" a anuntat ca mai multe ONG-uri din tara i s-au alaturat in incercarea de a-l apara pe Traian Basescu de atacurile Opozitiei.
google-analytics.com