Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (4.41 secunde)
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. ... CSU Sibiu:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu. ... Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. ... Copila este internata la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther din Sibiu.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Incepand din acest an, locuintele romanilor vor fi incalzite mai bine si cu costuri mai mici. ... Banii vor merge catre autoritatile administratiei publice locale din 33 de judete si Municipiul Bucuresti, care au depus proiecte viabile la Ministerul Administratiei si Internelor.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au respins sambata, la limita de numai doua voturi, fuziunea cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, deoarece nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre titlurile celor doua piete.
De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale.
Actionarii Bursei Monetare-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute fuziunea de principiu cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit presedintelui Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, preluat de Mediafax.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. ... Noi, balonati de eterne complexe provinciale, facem din asta o mare isprava, motiv de talamba fuduleala, de parca nu stiu ce mare hatar ne-a facut sobolanimea aia ca a venit sa ne manance caltabosul.
Una calda, una rece pentru presedintele Senatului, Mircea Geoana, aflam din presa locala sibiana. Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Printre cele mai aspre norme impuse de UE se numara si cele din domeniul securitatii alimentare. ... Mai mult, conform ultimelor masuri luate ieri de ANSVSA, taranii vor putea sa-si mai vanda produse de natura animala in pietele din afara judetului pana la jumatatea lui iulie.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
In celelalte orase din judetul Olt care au inca sistem centralizat de incalzire apar probleme in fiecare iarna. ... Populatia, in schimb, nu beneficiaza de agent termic decat la Caracal, unde centrala orasului a fost pornita joia trecuta, pentru toti abonatii.
Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. ... In astfel de cazuri parintii sunt trimisi sa-si cumpere vaccinul din farmacie, daca il gasesc.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
google-analytics.com