Cautare

61409 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu" (5.37 secunde)
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Schimbarea uriasa care s-a produs de cateva zile in online La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. ... Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. ... Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Reteta CEZ de cumulare a facturilor de curent cu taxa radio-TV este aplicata de toti furnizorii de energie electrica din Romania. Asa dupa cum am aratat in numarul GdS din 15 februarie ("Taxa radio-TV, intre santaj si legalitate"), cumularea celor doua facturi nu este legala.
Preferinta pentru "nou" este sustinuta in mare parte de ofertele avantajoase ale operatorilor de telefonie la aparatele noi, dar si de dorinta de a detine un telefon proaspat iesit din fabrica, ca o garantie a unei utilizari cat mai indelungate si fara probleme.
Incepand de vineri, abonatii Telekom Romania se pot bucura de programele difuzate de Comedy Central Extra, Paramount Channel si Nickelodeon prin pachetul de baza S al Telekom Romania.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Pentru a permite comunicarea dintre abonatii Intersat si cei ai RCS&RDS, Intersat a initiat negocieri pentru incheierea unui acord de interconectare cu reteaua acestei companii.
Casieria din Centrul Comercial Crisul va fi inchisa, incepand cu data de azi, 18 mai 2007. Pentru mai multe informatii abonatii se pot adresa Serviciului Clienti la numarul de telefon 0359-400.400.
Comisia estimeaza ca majoritatea companiilor vor respecta noile reguli, ea are insa in vizor unele companii din Romania, Franta, Belgia si Bulgaria care ar putea avea rezerve cu privire la noua lege a roamingului.
Totodata, incepand cu 1 februarie clientii Orange pot plati prin SMS parcarea in zona amenajata la Ateneul Roman din Bucuresti.
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
HARTA autostrazilor din Romania. ... HARTA autostrazilor din Romania. ... Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor.
Abonatii Distrigaz Nord vor trebui sa achite doua facturi pentru luna ianuarie. Intrucit in decursul acesteia sint practicate doua preturi diferite, societatea a hotarit sa emita cite o factura pentru fiecare perioada.
Mai mult chiar, aceasta majorare va fi suportata si de abonatii care au platit in avans abonamentul pana la sfarsitul anului, carora li se va calcula diferenta pentru perioada 1 iunie - 31 decembrie 2005.
Cu aceasta ocazie, toti abonatii Dolce vor putea urmari gratuit in perioada 1 iunie-1 iulie 2012 canalul Dolce Sport, indiferent de tipul de pachet ales pentru serviciul de televiziune, a mai precizat operatorul.
melodiile vor putea fi ascultate fara restrictii, in schimb abonatii la acest serviciu nu vor putea descarca piesele ascultate. Conform site-ului tf1.lci.fr, compania Universal Music va incerca si ea acest nou concept de oferta nelimitata.
Pentru a se asigura ca abonatii nu vor distribui filmele lor pe Internet, Flava Works insereaza in filme datele personale ale celor care le descarca.
In schimb, abonatii Orange beneficiaza de o oferta promotionala in care instalarea si activarea serviciului Orange TV este asigurata gratuit.
Creatorii de continut se tem ca si-ar putea pierde abonatii peste noapte. Executivul Uniunii Europene a interzis temporar TikTok pe telefoanele angajatilor.
google-analytics.com