Cautare

61427 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu sat bradu" (7.15 secunde)
Un numar de 112.893 de societati comerciale si-au suspendat activitatea la nivelul intregii tari in perioada ianuarie-septembrie 2009, de 12,2 ori mai mult decat in perioada similara din anul trecut, cand s-au inregistrat 9.186 suspendari de activitate, potrivit datelor transmise astazi de ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Codrut Seres s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita de lucru in judetul Gorj. ... Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
 Drumul expres Craiova - Pitesti va costa 1,1 miliarde de euro fara TVA, iar cei 121,85 kilometri de traseu sunt programati sa fie construiti într-un singur an, în perioada 2009-2010, a informat ieri Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR).
Cateringul a fost pregatit de catre Restaurantul Miko Cafe, din ingrediente 100% naturale, special alese pentru a fi pe gustul invitatilor si mai ales pentru a fi savurate cu pofta de cei mici.
Faptul ca noul primar Ilie Bolojan impreuna cu echipa care a castigat alegerile se ocupa de amenajarea birourilor din primarie nu i-a picat foarte bine secretarului general al PDL Bihor.
Peste 100 de invitati la Congresul de Dacologie, desfasurat sub genericul RELIGIA LA GETO-DACI Peste 100 de invitati din 5 tari si-au anuntat prezenta la Congresul de Dacologie editia 2016, desfasurat sub genericul RELIGIA LA GETO-DACI, care se va desfasura la Buzau in perioada 7-10 iulie 2016 - In cadrul congresului vor fi prezentate circa 60 de comunicari sustinute de oameni de cultura, academicieni, profesori universitari, din Canada, SUA, Elvetia, Germania si, bineinteles, Romania, a declarat pentru AGERPRES coordonatorul proiectului, prof.dr.
Divizionara secunda FC Olt a inceput de ieri-dimineata pregatirile pentru returul campionatului, sub comanda lui Dan Oprescu, la primul antrenament, desfasurat de dimineata la stadionul din Piatra Olt, aparand cateva nume noi fata de prima parte a campionatului.
In cadrul evenimentului au participat numeroase companii farmaceutice, firme de aparatura medicala, furnizori de servicii medicale, reprezentanti mass media, precum si personalitati importante din sfera medicala. ... De asemenea, o parte importanta a lucrarii a fost rezervata tulburarilor psihice din postpartum.
Din aceasta Crama, care isi desfasoara activitatea in intregime eco-friendly, se raspandeste cu efervescenta creativitatea si geniul celor doi wine makers, Lorenzo Bormioli si Mattia Ardenghi. ... numai parfumuri si arome in perfecta armonie cu preceptele traditiei si ale gustului din restaurantele moderne. ... 489 bis, comuna Bradu, jud.
Democrat-liberalii bihoreni au stabilit vineri candidatii pentru colegiile electorale din judet, cei pentru colegiile electorale fiind stabiliti aseara, dupa ce au obtinut rezultatele sondajului de opinie comandat la nivel de municipiu.
Divizionara secunda FC Olt, pregatita de Dan Oprescu, a bifat prima victorie din aceasta iarna, castigand pe terenul sintetic de la Bradu, cu 2-1, in fata formatiei Girom Albota (locul 6 in C4).
de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua. Antrenorul gruparii alb-visinii, Dan Oprescu, a folosit toti jucatorii din lot si s-a aratat nemultumit de atitudinea unora, anunțand masuri drastice.
din Valea Rosie, pe Minerul Matasari, jocul contand pentru etapa a 29-a (penultima). ... Metaloglobus Bucuresti - Minerul Motru, Gaz Metan II Medias - Atletic Bradu, Jiul Rovinari - FC Oltchim Valcea, FCM Targoviste - Damila Maciuca, Pandurii II Targu Jiu - Visina Noua;
Presedintele PDL Bihor a facut referire clara la Ionela Pop-Bruchental, Mircea Bradu si Mircea Matei, care nu au reusit sa obtina un mandat de parlamentar.
google-analytics.com