Cautare

170 de rezultate pentru "abonati telecom" (2.94 secunde)
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află ... de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... Stabilitatea serviciilor de comunicaţii furnizate de GTS Telecom tuturor clienţilor în primul semestru al anului 2005 a atins valoarea de 99,91%.
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
Aceasta a impus companiilor din telecom o taxa de 3% pe cifra de afaceri. ... Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro. ... Cum se impart acum cei 7,5 milioane de abonati din Romania:
Cat priveste numarul de abonati, se constata ca romanii prefera telefonia mobila, unde sunt inregistrati 10,2 milioane de abonati, fata de 4,3 milioane in cazul telefoniei fixe. ... Aceleasi date arata ca la sfarsitul anului trecut existau aproape 70.000 de abonati - furnizori alternativi.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. ... Aceiasi operatori inregistrau peste 67 la suta din numarul total de abonati.
Firul pierde teren Potrivit raportului, ANRC inregistra, la finele anului 2005, un numar total de 4,3 milioane de abonati la servicii de telefonie fixa.
Intre timp, municipalitatea a semnat cu aproximativ 5.000 de abonati acorduri ca raman in sistemul orasului.
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
google-analytics.com