Cautare

249 de rezultate pentru "abonati romtelecom cs" (2.79 secunde)
RomTelecom a redus, la inceputul lui ianuarie, tarifele pentru apelurile internationale efectuate de la posturile telefonice publice, po-trivit unui comunicat al companiei. ... De asemenea, RomTelecom a majorat intervalul intre doua impulsuri de la 15 secunde la 22,5 secunde.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Romtelecom a deschis un centru de gazduire a datelor, sub denumirea de Cyber Host. ... Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei vor semna astazi contractul de consultanta pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut la RomTelecom, cu banca de investitii Credit Suisse First Boston.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
in reteaua Romtelecom. 29 din 30 de apelanti Romtelecom nu erau nici macar inregistrati in concurs, desi plateau suprataxa ceruta. Astfel, numai de pe urma apelurilor la numerele cu suprataxa din reteaua Romtelecom, Telemedia a incasat peste 81,2 miliarde de lei in perioada august-decembrie 2003.
Cat priveste numarul de abonati, se constata ca romanii prefera telefonia mobila, unde sunt inregistrati 10,2 milioane de abonati, fata de 4,3 milioane in cazul telefoniei fixe. ... Aceleasi date arata ca la sfarsitul anului trecut existau aproape 70.000 de abonati - furnizori alternativi.
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. ... Aceiasi operatori inregistrau peste 67 la suta din numarul total de abonati.
Intre timp, municipalitatea a semnat cu aproximativ 5.000 de abonati acorduri ca raman in sistemul orasului.
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro. ... Cum se impart acum cei 7,5 milioane de abonati din Romania:
Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
google-analytics.com