Cautare

7612 de rezultate pentru "abonati persoane fizice" (8.64 secunde)
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
Se cauta venituri in conturile persoanelor fizice Seful Finantelor doljene spune ca va lasa in pace firmele care isi platesc datoriile, in schimb, vor fi vizati cei care nu achita la timp. ... 117/2010 privind verificarea veniturilor persoanelor fizice.
Este rezultatul direct al dezinteresului si superficialitatii cu care autoritatile centrale si locale au tratat in toti acesti ani un domeniu care adusese prestigiu si glorie Romaniei, precizeaza comunicatul, subliniind ca abandonarea educatiei fizice si a sportului are efecte dramatice la nivelul tinerei generatii si al sanatatii intregii populatii.
Clarificari pentru impozitul pe profit In ceea ce priveste impozitul pe profit, noul cod fiscal clarifica regimul fiscal aplicabil cheltuielilor cu pierderile tehnologice, cu transportul si cazarea unor persoane fizice asimilate salariatilor, precum si celor legate de stocuri si mijloace fixe distruse ca urmare a unor calamitati naturale sau a altor cauze de forta majora.
Anul trecut, contribuabilii cu venituri din mai multe surse au avut de platit la fisc sume de sase ori mai mari decât cele pe care le-a restituit statul persoanelor fizice.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente.
10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta, nu doar pentru piata locala).
Beneficiarii acestui sprijin sunt persoanele fizice si juridice, proprietari de terenuri, arendasi, concesionari, asociatii agricole, societati comerciale cu profil agricol, inregistrate la Registrul Agricol, Registrul fermelor sau alte evidente funciare.
facturi mai mici pentru abonati si primarii, impulsioneaza investitiile si protejeaza mediul. Persoanele fizice care se vor racorda la retea vor face economii pe care le vor simti imediat.
Exista citeva reviste importante in domeniu, dar cea care domina peste toate meridianele si paralele lumii este Institutional Investor (sau II), despre care aflu cu stupoare ca are vreo 200 de abonati si in Romania.
Exista citeva reviste importante in domeniu, dar cea care domina peste toate meridianele si paralele lumii este Institutional Investor (sau II), despre care aflu cu stupoare ca are vreo 200 de abonati si in Romania.
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
754 de persoane, in mare parte militari, au fost arestate in Turcia, in urma tentativei de lovitura de stat, a anuntat ministrul turc de Justitie, Bekir Bozdag.
Potrivit liberalului Stefan Negoita, primarul Florea Tudor a descoperit ca printre semnatarii tabelului se afla 52 de persoane care nu au domiciliul in Intorsura si ca atare nu au drept de vot, alte zece semnaturi se regaseau pe lista de doua ori, 60 de persoane au declarat ca nu au semnat tabelul, iar 37 de persoane au declarat ca au semnat tabelul insa pentru alt motiv, cum ar fi ridicarea unei biserici in comuna.
Matei Bals a demarat, in perioada octombrie 2015 â€" aprilie 2016, campania nationala de informare, educare si comunicare H-Alert, care a mobilizat, pe langa tineri si publicul general, si persoane care apatin unor grupuri sociale vulnerabile la infectia cu HIV si la virusurile care declanseaza hepatitele B si C.
Nici persoanele fizice nu vor mai fi impozitate pentru castigurile obtinute pe piata de capital. Prevederea este valabila si pentru persoanele fizice nerezidente.
“In primul semestru al anului, au fost inregistrati 16.000 de restantieri, persoane fizice, la un credit mediu de 500 de euro“, explica Ionescu. ... “In cazul datornicilor persoane fizice, se recupereaza in jur de 50-60%, iar pentru firme gradul de recuperare a creantelor comerciale este de 35-40%.
76/2002 privind sistemul asigurarilor de somaj si stimularea fortei de munca, de credite subventionate din bugetul asigurarilor de somaj beneficiaza intreprinderile mici si mijlocii (IMM), unitatile cooperatiste, asociatiile familiale (AF) si persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent.
Evenimentul reuneste atat persoane fizice reprezentand inventatori si inovatori, cat si firmele din sectorul productiv ce constituie beneficiarii inventiilor si inovatiilor.
google-analytics.com