Cautare

7612 de rezultate pentru "abonati persoane fizice" (3.66 secunde)
Peste 20% din microintreprinderi se vor transforma in persoane fizice autorizate (PFA). ... Potrivit acesteia, aproximativ 100.000 de astfel de unitati vor deveni persoane fizice autorizate, ceea ce le va da dreptul sa-si deduca anumite cheltuieli.
Voi sustine demersul PNL privind adoptarea de urgenta a legii insolventei persoanelor fizice Premierul Victor Ponta afirma, pe contul sau de Twitter, ca sustine demersul PNL care a cerut sesiune de urgenta a Parlamentului pentru adoptarea legii insolventei persoanelor fizice.
29/2011 privind esalonarea datoriilor firmelor, persoanelor fizice sau institutiilor pe o perioada de pana la cinci ani au fost publicate vinerea trecuta in Monitorul Oficial.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) Exercitiile fizice ar putea sa-i ajute pe bolnavii cu Parkinson prin imbunatatirea activitatii inimii, sistemului muscular si osos, potrivit unui studiu publicat in revista medicala JAMA Neurology. De asemenea, exercitiile fizice pot sa incetineasca evolutia bolii si declinul cognitiv.
Acesta stabileste termenele-limita pina la care contribuabilii persoane fizice sau juridice trebuie sa depuna documentele fiscale si sa faca platile anticipate aferente impozitelor care trebuie platite.
Pentru actionarii persoane fizice cu domiciliul in Romania, cu detineri intre 100 si 5.000 de actiuni, plata sumelor cuvenite se va face prin mandat postal, expediat la adresa inscrisa in Registrul Actionarilor.
Persoane care si-au cumparat baxuri intregi de apa plata, ulei, faina si conserve de cate feluri or exista.
Rata incidentei este de 1-2 persoane la 1.000 de persoane/an. ... - Exercitiile fizice contribuie la mentinerea starii de sanatate si au rolul de conduce catre echilibrul tuturor functiilor organismului uman. Miscarea ajuta fiinta umana sa-si mentina deplinatatea fortelor fizice si morale, facand-o utila cat mai indelungat timp.
Majoritatea pacientilor afirma ca starea din depresie este diferita de cea din tristetea obisnuita sau cea resimtita de exemplu la moartea unei persoane dragi, fiind cel mai adesea resimtita ca o durere sufleteasca chinuitoare, greu de suportat.
Persoanele fizice care vând imobile în scop comercial trebuie sa plateasca TVA la tranzactii. ... Intentia fiscului este de a percepe taxa pe valoarea adaugata acelor persoane fizice care au mai multe apartamente sau vile si le vând în scop comercial.
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Aproape 1,4 milioane de consumatori de energie electrica abonati ai Electrica Oltenia sunt jecmaniti lunar de statul roman.
Practic advertiserul "inchiriaza" baza de date de abonati, mesajul fiind complet personalizat, ca si cum nu ar veni de la serviciul de newsletter de pe site-ul respectiv, ci de la advertiser insusi (exista totusi o parte a mesajului in josul acestuia care semnalizeaza atat receptionarea mesajului publicitar ca urmare a inscrierii utilizatorului in baza de date, pentru a nu se face confuzia cu mesaje comerciale nesolicitate, cat si respectiv optiunea de dezabonare).
Cu Dolce, Romtelecom este a cincea companie care intra pe piata DTH - care, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), depasea 150.000 de abonati la sfarsitul lui 2005 - aici fiind deja prezente Digi TV (al companiei RCS&RDS), Focussat (achizitionat de UPC Astral in 2005), Max TV (al companiei Digital Cable System) si BoomTV (apartinand DTH Television Group, lansat in aprilie 2006).
Veniturile de pe urma serviciilor de telefonie fixa au scazut datorita reducerii numarului de abonati si a traficului realizat de clientii individuali. ... Doar la patru luni de la lansarea acestuia, Romtelecom are deja 163.000 de abonati.
La nivel global, Digital TV va fi serviciul de televiziune digitala cu cea mai rapida crestere, cu 694 milioane de abonati in 2011; vor fi 1,3 miliarde de abonati in 2016.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Surpriza neplacuta pentru o parte importanta dintre clientii abonati la RCS&RDS Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
google-analytics.com