Cautare

7612 de rezultate pentru "abonati persoane fizice" (3.33 secunde)
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. ... Aceiasi operatori inregistrau peste 67 la suta din numarul total de abonati.
Intre timp, municipalitatea a semnat cu aproximativ 5.000 de abonati acorduri ca raman in sistemul orasului.
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Fiscul vrea sa oblige persoanele fizice care cumpara masini din spatiul intracomunitar sa plateasca mai intai TVA catre statul roman si dupa aceea sa-si poata inmatricula autoturismele.
Mai sunt opt zile pana la termenul final pentru depunerea unor declaratii de venit de catre persoanele fizice, termen stabilit pentru 15 mai. ... Contribuabilii-persoane fizice care isi exprima aceasta optiune pot solicita directionarea acestei sume catre o singura entitate nonprofit.
k) dobanzi aferente imprumuturilor de la persoane fizice si juridice, altele decat institutiile care desfasoara activitatea de creditare cu titlu profesional, utilizate in desfasurarea activitatii, pe baza contractului incheiat intre parti, in limita nivelului dobanzii de referinta a Bancii Nationale a Romaniei;
La aceasta data, piata constructiilor din Romania are nevoie de 100.000-150.000 de muncitori calificati, in conditiile in care numarul angajatilor din acest domeniu este de 360.000 de persoane, fara a-i lua la socoteala pe cei care lucreaza la negru.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. 2310 din 3 decembrie 2007 privind procedura de inregistrare a contractelor incheiate intre persoane juridice romane si persoane juridice straine sau persoane fizice nerezidente.
Numarul de conexiuni de acces la internet in banda larga la puncte fixe instalate persoanelor fizice a crescut in perioada analizata cu aproximativ 8%, atingand valoarea de 3,5 milioane, in timp ce numarul de conexiuni de acces la internet in banda larga la puncte fixe instalate persoanelor juridice a inregistrat o scadere de 2,3%, pana la valoarea de 0,33 milioane.
Povara indatorarii crescande a apasat greu pe urmele persoanelor fizice, dar si asupra celor juridice.
D 220 "Declaratie privind venitul estimat", care trebuia depusa de persoanele fizice care la sfarsitul anului 2007 au realizat venituri din cedarea folosintei bunurilor, din derularea unui numar mai mare de cinci contracte de inchiriere sau subinchiriere, venituri care in conformitate cu prevederile OMEF 2371/2007 vor fi incluse in categoria veniturilor din activitati independente;
In prezent, impozitul se plateste diferentiat pe persoane fizice si persoane juridice, acestea din urma achitand sume mai mari catre bugetele locale, comparativ cu persoanele fizice. ... Sunt vizate mai ales spatiile comerciale de la parterurile blocurilor, care au trecut, in masa, de pe firme pe persoane fizice.
Incepand din iulie 2006, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea in Comunicatii va monitoriza evolutia noilor tehnologii si servicii care au aparut pe piata de comunicatii si va prezenta investitorilor straini, industriei si altor persoane interesate de transformarile pietei romanesti o imagine fidela a principalilor indicatori si ten- dinte.
Care ar fi avantajele si dezavantajele impozitarii progresive a veniturilor mari ale persoanelor fizice si care sunt limitele impozitului forfetar comparativ cu cota unica, pentru persoanele juridice - acestea sunt temele care preocupa firmele private si pe angajatii lor.
Legea insolventei persoanelor fizice, o mana de ajutor pentru cei supraindatorati.
O alta masura este acordarea deductibilitatii in proportie de 50% pentru cheltuielile privind combustibilul, in cazul vehiculelor rutiere destinate transportului rutier de persoane, care nu sunt utilizate exclusiv in scopul activitatii direct productive, la calculul impozitului pe profit si impozitului pe venit.
Vasile Frac, reprezentantul Directiei Generale a Finanetlor Publice Bihor, ne-a declarat ca, pentru refuzul punerii la dispozitie organelor fiscale a tuturor inscrisurilor solicitate (registre, evidente, documente etc.) si pentru refuzul de a permite imputernicitilor fiscali de a face cercetari la fata locului, amenzile sunt cuprinse intre 6.000 si 8.000 de lei pentru persoane fizice (fata de vechile amenzi situate intre 1.500 si 3.000 de lei) si intre 25.000 si 27.000 pentru persoanele juridice (fata de 5.000 si 10.000 de lei cat era inainte).
Firmele romanesti nu mai au obligatia de a inregistra in Romania contractele incheiate cu firmele straine sau cu persoanele fizice nerezidente pentru activitati derulate in afara tarii, potrivit normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal, modificate de Guvern.
Smaranda Scridon, sefa DGFP Bihor, precizeaza pentru contribuabilii persoane fizice ca, incepand cu 1 ianuarie 2008, prevederile acestui ordin califica aceste venituri ca fiind venituri din activitati independente.
google-analytics.com