Cautare

7611 de rezultate pentru "abonati persoane fizice" (3.09 secunde)
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Incepand din luna mai a acestui an, persoanele fizice autorizate pot avea angajati. Persoanele fizice autorizate trebuie doar sa declare la Registrul Comertului ca vor sa-si continue activitatea in aceasta forma de organizare sau ca vor sa aiba angajati.
Persoanele fizice ale caror afaceri au depasit 35.000 de euro pe an vor fi puse de Fisc sa plateasca la stat retroactiv taxa pe valoarea adaugata Toate persoanele fizice care au avut afaceri mai mari de 200.000 de lei in 2006 si de peste 35.000 de euro anual din 2007 incoace si nu au platit la stat TVA sunt bune de plata de anul acesta, cu tot cu majorari si penalitati, sustine seful Fiscului doljean, Eugen Calinoiu.
Un proiect de act normativ prevede ca Finantele pot sa verifice cati bani au in banci persoanele fizice, iar, daca au cheltuieli mai mari decat veniturile declarate, atunci e rost de...
Toata lumea stie de anumite persoane, dar administratori au fost persoane care pentru unii nu inseamna nimic, pentru altii foarte putin. ... Mai au averi aceste persoane? ... In ultimii 10-15 ani am suferit mult la ceea ce inseamna legislatia vizavi de veniturile persoanelor fizice.
Toata lumea stie de anumite persoane, dar administratori au fost persoane care pentru unii nu inseamna nimic, pentru altii foarte putin. ... Mai au averi aceste persoane? ... In ultimii 10-15 ani am suferit mult la ceea ce inseamna legislatia vizavi de veniturile persoanelor fizice.
Firul pierde teren Potrivit raportului, ANRC inregistra, la finele anului 2005, un numar total de 4,3 milioane de abonati la servicii de telefonie fixa.
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
Fiscul nu prea stie cum vor fi verificate averile persoanelor fizice, cum vor fi selectati bogatasii si nici daca averea facuta "la negru"
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Si 44 de persoane fizice au "boala"
Smaranda Scridon, sefa DGFP Bihor, informeaza ca pentru constructiile vechi sau pentru terenurile care nu sunt construibile, contribuabilii (persoane fizice sau juridice) sunt scutiti de TVA pentru vanzarea acestora, dar, totusi, vanzatorul poate opta pentru taxare prin depunerea unei notificari.
44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, publicata in MO 328/25 aprilie 2008 abroga Legea nr. 300/2004 privind autorizarea persoanelor fizice si asociatiilor familiale care desfasoara activitati economice in mod independent, cu modificarile si completarile ulterioare.
Pana la termenul-limita, 15 mai, mai sunt sapte zile pentru depunerea unor declaratii de catre persoanele fizice. Directia Generala a Finantelor Publice Bihor revine si reaminteste obligatiile privind impozitul pe venit al contribuabiilor-persoane fizice, la acest termen:
Persoanele fizice autorizate pot fi o tinta profitabila, mai ales ca interesul este bilateral. ... UniCredit, trei tipuri de finantari UniCredit Romania a lansat trei tipuri de imprumuturi dedicate persoanelor fizice autorizate, anunta banca.
Cat priveste numarul de abonati, se constata ca romanii prefera telefonia mobila, unde sunt inregistrati 10,2 milioane de abonati, fata de 4,3 milioane in cazul telefoniei fixe. ... Aceleasi date arata ca la sfarsitul anului trecut existau aproape 70.000 de abonati - furnizori alternativi.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. ... Aceiasi operatori inregistrau peste 67 la suta din numarul total de abonati.
Intre timp, municipalitatea a semnat cu aproximativ 5.000 de abonati acorduri ca raman in sistemul orasului.
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
google-analytics.com