Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (6.68 secunde)
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
Acesta este cel de-al doilea magazin pe care Casa Rusu il deschide intr-un centru comercial cora, dupa ce in 2013 a inaugurat magazinul din cora Bratianu Constanta.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
Cunoscut drept negociator sef al partidului, a fost vicepresedinte PSD din 1992 pana in 2004. Nascut pe 7 august 1953, in comuna Siminicea, din judetul Suceava, Hrebenciuc este casatorit si are un baiat, Andrei, care a fost iubitul Elenei Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu.
Grupul Dedeman din Bacau, cu activitati in industria constructiilor si auto, este interesat sa achizitioneze jucatori locali de profil si intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine la nivel national si in afara Romaniei, in estul Europei.
Cora Lujerului, care gazduieste primul drive al retailerului, va lansa si serviciul de livrare la domiciliu in prima jumatate a anului viitor si estimeaza ca acest serviciu va ajunge la 5% din cifra de afaceri a magazinului, compania avand in plan extinderea coradrive si in alte hipermarketuri.
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
Stergerea datoriilor pe care grupul condus - din punct de vedere scriptic din umbra, dar, in realitate, pe fata - de cel mai mare inginer pe care l-au dat finantele romanesti in ultimii 15 ani, Corneliu Iacobov, este o bomba pe care liderii PSD si-au plasat-o singuri sub fotolii.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Senatorul Gabriel Berca a anuntat ca demisioneaza din PNL. Motivul invocat de senator este acela ca nu reuseste sa dezvolte o colaborare constructiva cu filiala de Bacau a partidului.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
Auditul va fi realizat pentru a stabili impactul planului de reorganizare a Rafo SA Onesti asupra mediului economic intern si, in special, din domeniul produselor petroliere, implicatiile acestuia cu privire la recuperarea creantelor statului, precum si perspectivele reale de redresare a debitorului.
"Terenul este al domnului Silvian Cristescu, dar noi avem contract de prospectiuni cu firma Expan Commerce din Bucuresti, reprezentantul hipermarketului Carrefour.
In cadrul Consiliului Judetean s-a desfasurat ieri o consultare publica atat cu reprezentanti ai unor institutii deconcentrate, cat si primari ai comunelor din judet, dar si membri ai filialei Transelectrica Bacau cu privire la initierea unui proiect de realizare a unei legaturi electrice aeriene (LEA) de 400 de kilovolti.Finantarea proiectului retelei electrice va fi sustinuta prin programul BERD, iar executia lucrarilor va fi suportata de cei doi beneficiari, respectiv Transelectrica, pe teritoriul roman, si Moldelectrica, in Republica Moldova.
Din distributie fac parte doua dive superbe - Manuela Harabor si Corina Danila si 7 barbati - toti actori talentati: ... Piesa D'ale Carnavalului poate fi vazuta in perioada 15 - 27 februarie 2019, in Bucuresti si in 4 orase din Moldova:
(continuare) Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin. ... Pentru perioada din urma ati mai purtat vreo discutie cu privire la amnistierea sau gratierea?
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. La parada mascatilor din Berzunti masinile erau inscriptionate cu litera "Z". In timpul razboiului din Ucraina soldatii rusi in masini indemnau la violente si viol.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
google-analytics.com