Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (6.60 secunde)
Inaugurarile de azi, de la Bacau, Dobrotesti, Sighetu Marmatiei si Targu Frumos, ultimele din acest an, extind reteaua PROFI la 379 de localitati. ... Noua unitate din Bacau functioneaza in format Standard pe str.
a€žNu e posibil sa platesti 18.000 de miliarde de lei pentru ca te numesti Iacobov, Hrebenciuc, Tender si alte lighioane de pe langa Palatul Cotroceni si Palatul Victoria, sa poti sa-ti cumperi hoteluri peste tot din banii furati de la buget.
Miron Mitrea acuza ca declaratia unei martore din dosarul sau a fost dictata de procurorii DNA.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare: ... Astazi avem Master Planul pentru Transport si inteleg ca cel putin toti parlamentarii din comisiile de transport au fost de acord.
Editia din acest an a Campionatului National Universitar de atletism in sala s-a desfasurat la Bacau, iar reprezentantii Universitatii din Craiova au revenit acasa cu noua medalii.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau. ... Social-democratii ii solicita liderului Senatului sa nu mai atace partidul din care face parte si sa nu mai minta in legatura cu PSD.
Conform surselor din conducerea partidului, pedelistii vor incerca sa impuna o varianta de 12-14 regiuni, pe care doresc sa le contureze plecand de la cele 16 regiuni care alcatuiau harta tarii in anii 60.
Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
In Romania, educatia ramane un domeniu subfinantat, 4000 din cele aproximativ 20.000 de unitati de invatamant nu au autorizatie sanitara de functionare la inceput de an scolar.
Constantin Buftea si sotia lui, Lenuta, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
La perchezitiile de ieri au participat si lucratorii de politie judiciara delegati, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia de Investigatii Criminale, precum si un ofiter de politie francez.
Intitulata "Neamt in siguranta", actiunea este coordonata de comisarul sef Mihai Pruteanu, adjunct al Directiei de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
La bursa zvonurilor, Hrebenciuc ar fi discutat atat cu Adrian Nastase cat si cu Victor Ponta sustinerea la congres si votul delegatilor din Moldova in favoarea celor doi.
'Aflat acum in plina ofensiva impotriva Guvernului Boc si pentru declansarea de anticipate, PSD incearca sa elimine unul cate unul si acele puncte vulnerabile mediatic la alegerile din 2009. ... (Rade din nou. Alegerile pentru aceasta functie vor avea loc abia la inceputul sesiunii parlamentare din septembrie n.r.) RL:
Reamintim ca deschiderea procedurii de reorganizare judiciara a Rafo a fost aprobata de Tribunalul Bacau la 28 aprilie 2004. ... Incheierea data de acesta a fost insa atacata de AVAS prin recurs la Curtea de Apel Bacau.
google-analytics.com