Cautare

529 de rezultate pentru "abonamente si telefoane" (7.76 secunde)
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
Reamintim ca iPhone va fi disponibil la inceput doar in reteaua AT&T din Statele Unite la abonamente incheiate pe minimum 2 ani. iPhone are fani si in Marea Britanie, aceeasi firma constatand ca 30% din publicul chestionat din aceasta tara este interesat de iPhone.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Krishna Bharat, inventatorul si CEO al Google News, a declarat că ... Analistii industriei sunt de parere ca inventarea Google News in 2002 a accelerat impactul internetului asupra ziarelor si a condus la o scadere accentuata a tirajelor din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Nu exista nicio tranzactie iminenta in legatura cu aceasta piata si nu avem nicio conversatie activa in acest moment in legatura cu o vanzare a operatiunilor noastre din Romania", a spus Mike Fries intr-un interviu pentru publicatia britanica Broadband TV News.
Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Asa ca am inceput sa studiez oferta, atat pentru routere cat si pentru abonamente.
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de doua zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
Anuntat drept cel mai mare eveniment rock al anului, Festivalul ”I Am the Rocker” (ce urma sa aiba loc in acest weekend la Romexpo) a ramas fara capete de afis si va avea loc cu un lineup reconfigurat, intr-un club.
In acest moment, mai exista un numar limitat de bilete, care se pot achizitiona din Retelele Eventim.ro si Iabilet.ro. Biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la acelasi pret.
Mai sunt astfel de centre culturale franceze la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. ... Sediul principal este in Bucuresti, capitala Romaniei, existand alte trei centre la Cluj, Iasi si Timisoara.
Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de evenimente, sub umbrela Constelatia experientelor tale”, la care bucurestenii si nu numai, sunt invitati sa ia parte. Este un moment emotionant pentru noi, dar si un prilej de bucurie.
The Grand Offices, promotor al conceptului de fine living at work, invita all the netizens la un exercitiu de inspiratie si unicitate.
Traficul feroviar a fost blocat pe magistrala 900, duminica dimineata, dupa ce trenul IR 1991, care circula pe ruta Mangalia-Timisoara, a ramas defect in linia curenta, la kilometrul feroviar 55+800, intre statiile Videle si Ciolpani, din judetul Teleorman.
Fireworks Public Relations organizeaza in perioada 2-3 noiembrie 2018 la Capital Plaza Hotel Bucuresti, prima Conventie Internationala care se adreseaza terapeutilor, psiho-pedagogilor si psihologilor din Romania specializati in tulburari de dezvoltare ale copiilor si tinerilor cu TSA.
De asemenea, actul normativ stabileste si anumite tarife pentru exploatarea locurilor de parcare pe timpul zilei. ... centrul este denumit Zona 0, iar inspre periferie sunt delimitate zonele 1 si 2.
Am fost ieri sa semnez noul si faimosul contract cu Distrigaz. ... Cica au anuntat noile contracte de asta-primavara si asta e. ... Ba au aparut abonamente, ba au disparut, ba s-a bagat nu stiu ce tarifare si a disparut si aia, ba s-a schimbat de 15 ori pretul la gaz.
Cu gusturi adolescentine sau poate doar din dorinta subita de a intelege mai bine sexul frumos, alesii neamului se inghesuisera sa puna pe lista lui Mos Craciun inca de acum o luna si ceva, cereri de abonamente la "Cool Girl", "Cosmopolitan", "Elle", "Tabu" sau "Lumea femeilor".
google-analytics.com