Cautare

529 de rezultate pentru "abonamente si telefoane" (2.62 secunde)
Cand va fi la fel si in Romania? Odata cu lansarea noului Apple iPhone 4S, gama de telefoane mobile a Apple s-a extins la trei modele : iPhone 4S, in versiunile de 16, 32 si 64 Gb, iPhone4 de 8 Gb si 3GS tot de 8 Gb.
Urmeaza tabletele, televizoarele si abia apoi alte gadgeturi precum laptopurile, camerele foto si video. Iar atunci cand e sa aleaga, multi dintre cumparatori sunt dispusi sa inchida ochii la performante si la gradul de uzura (second-hand) pentru un pret cat mai bun.
Si pentru ca am intrat in sezonul cald, e musai sa avem tot timpul o coafura impecabila, un par sanatos si ingrijit! Profita acum de abonamente lunare pentru o podoaba capilara de invidiat, la Shades Beauty Lounge, intre 5 II 2013 - 5 IV 2013.
Reprezentantii Distrigaz Sud, Sucursala de Distributie Galati, nu au reusit sa-si convinga clientii ca orice consumator de gaze naturale trebuie sa semneze contractele noi, acte in care sunt mentionate si celebrele "abonamente".
Am implementat noul sistem national de facturare in aceasta vara, care ne permite sa raspundem aproape imediat cerintelor si preferintelor clientilor.
Ultima modificare tarifara are in vedere cresterea veniturilor proprii si compensarea majorarilor de preturi si tarife practicate de furnizorii de combustibili, energie electrica si alte produse. Pe de alta parte, facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori vor fi valabile si dupa majorarea tarifelor.
Toti batrânii Craiovei pensionati la limita de vârsta vor putea calatori gratuit cu masinile si tramvaiele RAT, din 2008, daca pensia nu va depasi 1.000 de lei.Pensionatii la limita de vârsta ale caror pensii nu vor depasi zece milioane de lei vechi îsi vor putea procura gratuit abonamente de calatorie pe toate cursele interne ale Regiei Autonome de Transport Craiova.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
Avantajele ros-albastrilor si echipa de start Trupa din Ghencea e, alaturi de Dinamo Kiev, singura de pe continent care a reusit sa castige consecutiv 12 tururi, serie inceputa in iulie 2006, si poate deveni lider solitar daca trece si de Vardar.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. ... olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angre, americanii de la Skeletonwitch si romanii de la Dirty Shirt.
De curand, Ministerul Educatiei s-a confruntat cu o situatie, pe cat de neplacuta, pe atat de jenanta si nefireasca, respectiv greva japoneza declansata de elevii din mai multe judete, ca urmare a faptului ca nu si-au primit deconturile cheltuielilor cu transportul.
Odata cu inceperea noului an scolar, multi elevi si studenti fac naveta cu trenul. Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora.
cei care au semnat noile abonamente, convinsi probabil ca nu se mai poate face nimic si cei mai multi, care inca nu le-au semnat. Primii chiar le vor si plati.
Peste 11.000 de abonamente Untold 2023 au fost vandute intr-un minut. Cea de-a 8-a editie Untold va avea loc intre 3 si 6 august 2023.
Primele 11.000 de abonamente au fost vandute la pret special, 109 euro plus taxe. In mai putin de un minut, organizatorii au vandut peste 11.000 de abonamente.
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. ... Se estimeaza ca piata accesoriilor de telefoane mobile creste mai repede decat cea a terminalelor mobile.
google-analytics.com