Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (2.76 secunde)
Pretul unui abonament pentru cele doua zile de competitie este de 25 lei.Abonamentele se pot cumpara si de la Sala Polivalenta Ion C.Neagu din Calarasi, in ziua partidelor.
Dupa ce principalii detinatori de spatii media Internet au testat cu succes aceste tehnologii in 2000-2001, ei au trecut in anii 2002-2004 la modelul de abonament, eliminand publicitatea, pentru a reveni la aceasta ca principala sursa de venit odata cu maturizarea pietei de acces Internet de banda larga.
Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
In continuare, strategia de marketing a Cosmote Romania vizeaza mentinerea celor mai mici tarife de pe aparitia autohtona (vezi oferta de abonament cu tarif unic pentru toate retele la numai 0,16 euro/minut), castigarea increderii clientilor si actiuni de promovare in sezonul estival prin concerte gratuite sustinute de trupe cunoscute, asa cum a fost organizata in vara 2006 Plaja Cosmote din Mamaia, a adaugat Tereza Valcan.
Pretul sugerat de Motorola pentru RAZR 2 este de 799$, el putand fi gasit chiar si in jurul a 300$ daca se opteaza pentru un abonament pe doi ani.
comercializeaza iPhone deblocat la 999 de Euro. Aceasta, in conditiile in care, telefonul la abonament si blocat in reteaua T-Mobile, costa doar 399 de Euro.
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
Astfel, toti clientii care vor intra in magazinele sau punctele de lucru proprii sau din retelele de distributie ale partenerilor care ofera servicii de telefonie, pe baza de abonament, vor putea citi pe un afis expus in locuri usor accesibile si vizibile pentru public care sunt drepturile lor de informare in calitate de utilizatori ai serviciilor de telefonie.
Astfel, clientii sunt scutiti de plata licentelor, a infrastructurii hardware si de costurile de mentenanta IT, beneficiind insa de un sistem ERP si de o solutie BI de ultima generatie tehnologica in baza unui abonament lunar.
"Prin actul normativ se urmareste reglementarea la nivel national a obligatiei furnizorilor de servicii de comunicatii electronice destinate publicului de a retine datele de identificare ale utilizatorilor serviciilor, indiferent de tipul serviciului, abonament sau PrePay", se arata in documentul guvernamental.
Astfel, la fiecare bilet de 200 de euro achizitionat, Mediafax Group ofera un pachet cu o valoare de peste 280 de euro reprezentand un abonament de sase luni la editiile print si online ale Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si o luna de acces in noua platforma cu plata ZFCorporate.ro.
Preturile sunt pentru telefonul "la liber", fara obligatia incheierii unui contract de abonament la vreun furnizor de telefonie mobila din Romania, noteaza economica.net.
Kwyan Fisher avea un abonament la site-ul producatorului de filme pentru adulti Flava Works, care ii permitea sa descarce peliculele respective.
iPad mini are un pret de pornire de 149 de euro cu un abonament de 35 euro/ luna incheiat pe 24 de luni, iar iPad cu ecran Retina are un pret de pornire de 299 de euro.
Pentru a cumpara un pachet alcatuit din smartphone si abonament 4G, cei interesati sunt asteptati in magazinele Orange din Baneasa Shopping City, Universitate, Europe House-Piata Victoriei, Calea Mosilor, Iride, precum si in magazinul Orange de pe strada Muresenilor din Brasov.
Orange Romania ofera clientilor sai de business convorbiri nelimitate pentru un abonament lunar in valoare de 18 euro, dar oferta nu este publica, ci se negociaza separat cu fiecare client.
In plus, serviciile de internet mobil de mare viteza ofera clientilor Orange posibilitatea sa urmareasca in direct posturile TV favorite, dar si filme sau emisiuni inregistrate, cu orice dispozitiv prevazut cu acces la internet, folosind un singur abonament Orange TV.
80% dintre ele au fost cumparate la abonament, parte a unui pachet de la operatorul de telefonie mobila. Marea majoritate sunt foarte ieftine, sub sigla operatorului sau alte modele lowcost.
In teorie, aceste suite de programe nu sunt deloc ieftine, iar mai recentul Office 365 implica plata unui abonament destul de generos.
Office Mobile gratuit pentru Android, iPhone si Windows Phone In prima etapa, Office Mobile a fost gratuit doar pentru posesorii de dispozitive cu Windows Phone, in timp ce posesorii de iPhone sau terminale cu Android erau obligati sa aiba un abonament Office 365.
google-analytics.com