Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (4.83 secunde)
In plus, mai exista si obligatia de a plati abonament, desi s-a spus ca acesta a fost retras. Pentru a lamuri oarecum situatia, directorul Bogdan Holban ne-a declarat ieri ca ideile critice vehiculate in ultimul timp prin conferintele de presa sint fara exagerate.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Petric a explicat ca, „daca in Romania se plateste un abonament lunar de circa 5,5 euro (20 de lei), in Republica Moldova si in Bulgaria abonamentul este de 7 pana la 9 euro, in timp ce in Ungaria acesta ajunge la 12 euro“.
Urmare a acestei majorari, consumatorii de curent electric cu abonament social vor plati 1.750 de lei pe kilowatul/ora pentru primi 45 de kilowati consumati.
Scutesc si banii de abonament la sala", a spus amuzat Marius Ionescu, un sofer nu tocmai fericit de decizia Petrom.
Astfel, clientii care vor semna, in aceasta perioada, contracte de un an vor beneficia de conectare gratuita pentru linia telefonica sau trunchiul analogic solicitat si de abonament gratuit pentru doua luni (prima si a doua luna de contract).
Noul sistem de raportare va permite si monitorizarea gradului de utilizare a serviciilor de telefonie mobila prin intermediul indicatorilor, numar de utilizatori pe baza de abonament, numar de utilizatori pe baza de cartele preplatite si numarul celor care au utilizat efectiv aceste cartele in perioada de raportare, precum si prin intermediul datelor privind volumul de trafic si venituri realizate.
Doritorii vor plati un abonament lunar fix, indiferent de trafic sau de timpul petrecut on line. Totodata, ei vor beneficia de instalare gratuita, indiferent de durata contractului.
In acelasi timp, in raportul ANRC se arata ca 64% dintre utilizatorii de servicii de telefonie mobila utilizeaza cartele preplatite, in timp ce restul sunt posesori ai unui abonament.
Utilizatorii puteau descarca de pe acest site oricate filme sau melodii doreau pentru un "abonament lunar" de 2,50 dolari.
Valoarea acestui abonament ajunge la 129 de euro pe luna. Ultimul pachet inclus in oferta este ADSL BizPack 4000, care include 4.000 de minute nationale in reteaua Romtelecom (shared) si o conexiune ADSL cu viteza de descarcare de 2 Mbps.
Avem insa foarte multi oameni care prefera sa plateasca abonament pentru apa luata de la cismelele publice. Am identificat 1.600 de persoane care consuma apa de la cismelele facute tot in cadrul proiectului si platesc lunar 15.000 de lei pe cap de consumator.
"Este adevarat ca e mai ieftin sa iti iei abonament la cismea, dar nu poti lua apa de aici decat pentru consum propriu.
Cu un abonament la Regia Locala de Transport in Comun (pe toate liniile) si avand drept sediu camera de camin in care locuia impreuna cu alti trei colegi studenti - asa a luat fiinta in 1991 Artis Design, o firma a carei cifra de afaceri se ridica in 2006 (potrivit estimarilor firmei) la 1,9 milioane de euro.
De exemplu, pretul unui abonament de schi in Poiana Brasov se ridica la 110 lire sterline, fiind mult mai mic decat taxa de 312 lire sterline perceputa in statiunea franceza Val D'Isere sau cea de 372 de lire sterline din statiunea elvetiana Klosters.
Aceste tarife difera in functie de zona in care este situata tara respectiva, dar si de tipul de abonament sau optiunile activate.
Pretul include planificarea personalizata a cel putin 12 intalniri de afaceri a cate 30 minute pentru fiecare participant, translatie asigurata in timpul intalnirilor de afaceri, inregistrarea si prezentarea firmei in catalogul Futurallia 2007, prezenta in reteaua mondiala de afaceri si abonament la baza de date Futurallia-online timp de un an, cazare 3 nopti in hotel de clasa superioara in orasul Poitiers, cocktail de bun venit, 2 pranzuri, cina de gala si receptie internationala, transfer aeroport/ hotel/ centrul de congrese/ vizite la obiective industriale si tur al orasului.
Clientii Orange cu abonament care activeaza noua optiune Roaming Europe au tarife cu pana la 44% mai mici fata de tarifele standard in tarile europene.
De exemplu, daca ai abonament la ROMTELECOM, beneficiezi de avantaje la oferta Cosmote. Peste o saptamâna vom lansa noile oferte, iar de la anul acestea vor fi mai consistente“, a spus bossul ROMTELECOM.
Astfel, angajatii care fac naveta vor primi lunar o suma egala cu 50% din pretul unui abonament pe CFR la clasa a II-a, calculat pentru distanta pe care o au de parcurs pentru a veni la munca.
google-analytics.com