Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (2.71 secunde)
• "Avem montat pe fiecare autocar cate un router WiFi prin care, in baza unui abonament la un operator pe care il achitam noi, oferim internet gratuit calatorilor.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Alegerea unui abonament devine si mai dificila in contextul in care luam in considerare cartelele prepay, ce nu creeaza nicio obligatie contractuala, dar care ofera facilitati comparabile cu abonamentele.
Am ales un abonament (Business) Freedom Mobile 5 destinat persoanelor juridice, care are totul nelimitat DAR SI internet in roaming SEE pentru maxim 1.6 GB.
abonament Acces General MHM 2015 - 80 lei (earlybird) abonament Golden Circle MHM 2015 - 109 lei (earlybird) pachet MHM 2014 + MHM 2015 - Acces General - 139 lei pachet MHM 2015 + MHM 2015 - Golden Circle - 189 lei Preturile pentru pachetele 2014 + 2015 sunt valabile pana pe 25 august, cand se incheie a doua perioada de presale la MHM 2014.
Abonament masaj: - 10 sedinte masaj anticelulitic (1h sedinta) + 5 impachetari anticelulitice (45 min sedinta) la doar 500 lei - 10 sedinte masaj relaxare (1h sedinta) + 5 impachetari anticelulitice (45 min sedinta) la doar 450 lei Abonament coafor:
Sunt de acord cu un control serios asupra tinerilor, care prefera sa dea banii pe altele decat pe un abonament (cu reducere in cazul in care sunt incadrati intr-o forma de invatamant).
Eugen Bejinariu (PSD) si Emil Boc, alaturi de alti trei reprezentanti ai coalitiei majoritare, Radu Berceanu (PD), fost ministru al Industriilor, Mihai Antonie (PNL), fost director general al Distrigaz Nord, si Gyorgy Frunda (UDMR), au inaintat un proiect de lege pentru anularea acestui abonament.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
In aceste conditii, ori Manda vrea sa faca rost de un abonament gratuit pentru o alta persoana decit cea pe care o stie tot orasul, ori crede ca titlul de „cetatean de onoare“ se reduce doar la acest lucru si atunci, pe principiul ca daca tot nu valoreaza nimic, hai sa i-l dam si lui Bulucea!
Pentru a putea vizualiza aceste posturi veti avea nevoie de un decodor digital si o cartela (de cele mai multe ori distribuite gratuit), iar pentru posturile Full HD codate, de un decodor digital HD (furnizat in schimbul unei sume lunare adaugata la abonament).
Bazandu-se pe acel succes, clubul a lansat o revista bilunara, tiparita, difuzata numai pe baza de abonament, numita Timpuri cosmice, cu continut exclusiv si verificat in limba chineza.
Nu este exclus sa primesti un cadou banesc sau sa beneficiezi de reducerea unei taxe sau a unui abonament. Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala.
Si asta, in ciuda unei hotarari a consiliului local din 2005, care prevedea obligatia inchirierii meselor numai pe baza de abonament, cu plata anticipata.
Altfel puteam banui pe nedrept ca i-a subtilizat antrenorul de tenis telefonul de serviciu cu abonament nelimitat si s-a apucat sa-i faca program nasului, numai sa-l vada odata plecat din miraculoasa fosta capitala europeana a sasilor de petutindeni.
Costul unui abonament pleaca de la 8 euro pe luna, ceea ce poate duce la o cheltuiala anuala per angajat de 96 de euro.
Astfel, cei care consuma putin, in pragul tarifului social, sunt si singurii care se bucura (per ansamblu) de o reducere a preturilor la energie electrica. De altfel, in cazul tarifului cu abonament s-a inclus in cadrul acestuia o cantitate de 30 kWh/luna.
O data cu majorarile abonamentelor, RomTelecom are in vedere desfiintarea abonamentului social, abonament ce va intra in programul de subventii.
Mai mult de 60% din telefoanele mobile vandute de aceasta retea de electronice si electrocasnice au camera foto si s-au comercializat fara ca sa se incheie un abonament cu operatorii de telefonie mobila.
In ceea ce priveste pretul unui abonament, acesta va oscila intre 60 si 120 de euro pe luna, la care se adauga 500 de euro pentru taxa de instalare.
google-analytics.com