Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (3.88 secunde)
Abonament masaj de relaxare - 10 sedinte/50 min la pret de 450 lei Avantaj - pretul de lista al unei sedinte de masaj de relaxare este de 60 lei.
De primul abonament beneficiaza membrii Biroului Permanent, de cel de-al doilea presedintii de comisii si liderii de grupuri parlamentare, iar cel mai “ieftin“ abonament este rezervat deputatilor de rand.
Un abonament pentru 24 de ore ajunge la 36.500 lei, iar pentru sapte zile, la 215.000 lei. Cine vrea un abonament pentru intreg sezonul estival trebuie sa plateasca 2.325.000 lei.
Fara abonament si complet legal. ... TvFox este acum la reducere si costa mai putin de 30 lei O singura plata - fara abonament, fara costuri lunare, fara obligatii De unde pot cumpara una?
OK, hai ca n-ai nevoie abonament la telefon, merge si cartela de 5 euro, hai ca nu-ti trebuie net gigabit, treci la abonament de 5 euro (desi astea-s la pachet, de regula, cu cablu TV), hai ca te culci cu gainile si speli la masina o singura data pe luna, mai scazi de-acolo, mai trimite mama un pachet, mai treci pe la mama si mai mananci, dar cat poti salva din banii aia?
"Deja am avut o initiativa care a fost inaintata Consiliului Local Oradea, in ceea priveste eliberarea, pentru studentii care au deja un abonament pe una dintre liniile OTL, a unui abonament gratuit pe linia 14, intre Piata Unirii si Universitate", spune Debreczeni Sándor, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
Desi plata taxelor de abonament si de convorbire din bani publici pentru telefoanele mobile ale consilierilor este nelegala, fapt demonstrat deja pe text de lege si sustinut chiar de juristii Primariei Craiova, consilierii craioveni, cu cateva exceptii, au insistat ca proiectul de eliminare a acestor taxe sa nu fie nici macar dezbatut.
Pensionarilor craioveni care au venit net din pensie de peste 1.000 lei/luna le va fi acordata o subventie de 50% din orice tip de abonament RAT.
Populatia trebuie pregatita pentru abonamentul la gaze Daca sistemul pe baza de abonament ii dezavantajeaza pe micii consumatori incadrati intr-un interval mare, noua metodologie ii va avantaja doar pe aceia care nu consuma deloc sau care consuma foarte putin.
Presedintele ANRE a amintit ca acest tip de abonament social este subventionat de catre ceilalti consumatori casnici si ca limita de venit a fost introdusa pentru a se asigura ca persoanele cu venituri reduse beneficiaza de aceasta facilitate.
In cazul energiei electrice, la tariful de tip monom, fara abonament, pretul unui kilowatt/ora va ajunge la 3.649 de lei (0,36 lei noi).
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Anexa cuprinde si perioadele exacte pentru care se percepe un anume abonament. Aceasta informatie este utila mai ales pentru situatiile in care un client isi schimba un abonament sau activeaza un serviciu la o data care nu coincide cu data de facturare.
Astfel, pentru fiecare intrare in statiune se va percepe o taxa de acces in valoare de 3 lei, contravaloarea unui abonament de o zi va fi de 4 lei, iar a unuia de sapte zile, 25 lei.
"Am prezentat conducerii Combinatului propunerile noastre, principala fiind aceea ca fiecare angajat al Combinatului sa primeasca un abonament pe baza caruia sa circule cu aceste curse tip conventie, si sa nu mai mearga pe baza legitimatiei de serviciu.
Asta inseamna ca se plateste un abonament de 0,1503 lei pe zi, adica 4,5 lei pe luna, si un pret pentru energia consumata de 0,3125 lei pe kWh, indiferent de cantitate.
Fiecare intrare in statiune va costa 3 lei, in timp ce pentru un abonament pe 24 de ore se va plati 4 lei, pentru unul pe sapte zile - 25 de lei, iar un abonament valabil pe intreaga perioada a sezonului estival costa 250 de lei.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Amazon, cel mai mare magazin on-line din lume, a pregatit o lista de 5.000 de filme si showuri TV care sunt la dispozitia clientilor ce platesc un abonament de 79 de dolari pe an.
O noutate o reprezinta si faptul ca Romtelecom vinde servicii de internet fix impreuna cu un abonament la telefonie fixa cu tarif xero (Voce zero).
google-analytics.com