Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (3.04 secunde)
Cartela sau abonament? T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. ... Astfel, ei vor sa nu mai subventioneze telefoanele in momentul cumpararii lor, in schimbul unui abonament care sa acopere costurile timp de 12 luni sau 24 de luni.
Romtelecom a majorat, incepand cu aceasta saptamana, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat operatorul de telecomunicatii.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Romtelecom, cel mai mic abonament lunar va ajunge, in acest fel, la 15 euro fara TVA, pentru ClickNet Express cu viteza de download de 1Mbps.
Astfel, costul pentru o singura calatorie urmeaza sa fie de doi lei, un abonament lunar pe o linie: ... 55 de lei, un abonament general pe toate liniile urbane: 75 de lei, iar un abonament general urban plus expres, adica pe toate liniile urbane si expres:
Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie. ... Abonament nou Clientii pot alege un nou abonament, cu 200 de minute nationale incluse.
1 urcare - 7 lei/persoana, 6 urcari - 35 lei/pers, 12 urcari - 65 lei/persoana, abonament o zi - 80 lei, abonament 2 zile - 150 lei, abonament sezon - 2.000 lei.
Astfel, un consumator care in prezent plateste un abonament de 130.000-140.000 de lei ar putea achita, o data cu urmatoarea rectificare a tarifelor, 30.000-40.000 de lei pe abonament daca are un consum de pana la 500 de metri cubi.
Internet pentru laptop fara abonament.
In prezent, exista un abonament pentru cei cu consumuri intre 0 si 2.500 de metri cubi.
Clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de instalare gratuita, abonament gratuit timp de doua luni (prima si a doua luna de contract) pentru linia telefonica principala (oferta este valabila pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX si doua luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului:
Un cititor al observatorulph.ro a dezvaluit cum, in urma unor negocieri cu reprezentantii Orange, a reusit sa obtina un abonament avbantajos, care nu este disponibil, oficial, in oferta companiei de telefonie mobila. La solicitarea observatorulph.ro, reprezentantii Orange au confirmat existenta acestui abonament secret.
Eu am abonament Orange de 18 ani! ... Tatal meu are si el un abonament Orange (cu doua telefoane, dintre care unul este la mine de vreo 2 ani).
- abonament Acces General - 80 lei (earlybird) - abonament Golden Circle - 109 lei (earlybird ) Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
Acesta prevede ca elevilor care nu pot fi scolarizati in localitatea de domiciliu li se deconteaza cheltuielile de transport din bugetul Ministerului Educatiei, prin unitatile de invatamant la care sunt scolarizati, pe baza de abonament, in limita a 50 de kilometri, sau li se asigura decontarea sumei ce reprezinta contravaloarea a opt calatorii dus-intors pe semestru, daca locuiesc la internat sau in gazda.
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Stefan Cosmeanu, declara de curand ca “facturile emise deja, care contin valoarea abonamentului ce depaseste consumul, vor fi regularizate cu facturile noi, ce vor fi emise dupa 10 iunie“, data de la care s-a decis renuntarea la abonament.
Indienii de la ArcelorMittal Steel Galati vor fi obligati sa plateasca operatorului Comvex un abonament forfetar minimal de 1.
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta.
În plus, clientii care vor opta pentru transferul la noul abonament Confort Nelimitat vor beneficia de o reducere de 33% pentru apeluri catre numere de telefonie mobila din România - tariful ajungând astfel la numai 9 eurocenti/minut, fara TVA.
Tot din data de 11 august, abonatii Voce Start (fostul Confort Standard) vor beneficia de convorbiri gratuite in retea intre orele 18 si 22 pe parcursul intregii saptamani, iar abonatii Voce Seara & Weekend (fostul Confort 50) vor primi 10 minute de convorbiri in retea in timpul orelor cu trafic ridicat (8 dimineata - 6 seara) pe langa cele 50 de minute deja incluse in abonament, fara sa plateasca nici o taxa suplimentara la abonament.
In ceea ce priveste cheltuielile romanilor pentru aceste servicii, statistica arata ca suma medie cheltuita cu serviciile de telefonie fixa pe baza de abonament este de 42,8 lei, in timp ce factura medie lunara la telefonie mobila este de 50 lei.
google-analytics.com