Cautare

4991 de rezultate pentru "0764891015 nume si adresa" (3.18 secunde)
Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender au descoperit o vulnerabilitate in mecanismul de autentificare al Facebook, care le permitea atacatorilor sa fure identitatea anumitor utilizatori de internet si sa le acceseze majoritatea conturilor online unde se pot conecta prin Facebook.
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie de ce le place.
In mod evident, nume foarte vechi, aflandu-si originea in limba latina, unde a fost preluat de la zeita Flora, a vegetatiei si a culturilor, Florin s-a pastrat pana in zilele noastre sub diferite forme, fiind mai raspandit pe teritoriul romanesc decat in zonele invecinate, care insa l-au imprumutat pe cale culta.
• Cristian Parvulescu, profesor la SNSPA si presedinte Asociatiei Pro Democratia "Daca este o mutare ce poarta numele Basescu, atunci e clar ca ea are girul tatalui. ... Si-a descoperit acum identitatea politica si nu se mai regaseste in PDL?
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
Ce poate fi uimitor pentru tinerii care o citesc acum, la 16 ani, si ai caror parinti s-au nascut, probabil, in aceeasi perioada ca si romanul, e ca trec prin aceleasi episoade, angoase si mirari precum Holden Caulfield.
Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani. ... una numai a mea si una a tuturor. ... De 1 iunie am sa vizitez toti copii prietenelor, rudelor si cunostintele mele.
Din august si pana in prezent, AVAS a platit circa 13,6 milioane de lei (aproximativ 4 milioane de euro) pentru 180 de persoane.
Exceptionala luciditate si curajul politicianului Emil Boc (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Indiferent ce ar spune adversarii sai, Emil Boc este un lider politic capabil sa puna, adesea, un diagnostic de exceptie situatiei din tara, din politica in general, si sa identifice si vinovatii pentru asta.
European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S.
Codebitori din afara familieiCu toate ca-si mentin în continuare o conduita preventiva, iar flexibilitatea creditelor oscileaza în functie de venitul clientilor, multe banci au încercat însa sa gaseasca o solutie pentru a multumi cât mai multi clienti.
Scandalul a iesit la iveala dupa ce Ministerul Finantelor a cerut Prefecturii Dolj printr-o adresa din februarie 2011 sa-i gaseasca pe vinovati, considerand ca responsabilii sunt in curtea ei.
Fie ca primiti mail-uri de amenintare, santaj, mail-uri rautacioase sau mail-uri frecvente pe care nu le doriti si nu le-ati solicitat, avem posibilitatea sa blocam orice adresa de mail daca folosim contul de mail Yahoo.
A vorbi acum despre remaniere si a pune in aceasta ecuatie doar cateva nume este ca si cum ai incerca "sa machiezi un cadavru", scrie Adrian Nastase, pe blogul personal.
Isarescu, Tanasescu sau Calin Georgescu, nume vehiculate pentru functia de premier.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Crearea contului Inainte de a se face achizitia, trebuie sa se creeze un cont pe site-ul respectiv, unde vi se va cere numele, adresa completa, adresa de e-mail, telefon si numarul cardului (atat cele 16 de pe fata cardului, cat si ultimele trei de pe spate).
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica. ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
google-analytics.com