Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.50 secunde)
"Ar fi just ca Partidul Popular European (PPE) sa transmita un mesaj de sprijin pentru aderarea Romaniei la UE, la 1 ianuarie 2007", a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu ieri cu ocazia intalnirii cu un grup de europarlamentari ai PPE condus de Guido Podesta, presedintele Comitetului mixt Romania-UE.
Din valoarea totala a contractului de executie de aproape 5,8 milioane de euro plus TVA, lui UTI International ii revin 42,07% reprezentand 2,4 milioane de euro plus TVA.
Orasul nu are inca o statie de epurare a apelor uzate, care se deverseaza in reteaua de canalizare a orasului.
Parlamentul suedez a ratificat, in cursul zilei de ieri, 9 mai a.c., chiar de Ziua Europei, Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, cu unanimitate de voturi.
Consilierul prezidential Claudiu Saftoiu a declarat la o emisiune televizata ca o posibila amanare a datei integrarii Romaniei in Uniunea Europeana "nu este privita cu panica la nivelul Administratiei prezidentiale", Presedintia lucrand pe ambele variante:
Dupa ce chiar de Ziua Europei Parlamentul suedez a ratificat tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei la marea familie europeana, cu unanimitate de voturi, in cursul zilei de ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu s-a intors dintr-o vizita de la Bruxelles.
ßeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele (foto), sustine ca, in pofida speculatiilor privind raportul de monitorizare elaborat de Executivul european, nu se vorbeste despre o amanare a deciziei referitoare la momentul aderarii tarii noastre.
Varstnicii saraci, fara nici un fel de venituri sau cu indemnizatii la limita subzistentei, ar putea primi, de la 1 ianuarie 2007, un ajutor banesc de la stat.
Euroobservatorul PSD, deputatul Titus Corlatean (PSD), a declarat ieri ca Raportul de tara din 16 mai va fi obiectiv, echilibrat, va spune foarte clar unde sunt evolutiile pozitive si unde sunt probleme si va da un verdict favorabil privind aderarea Romaniei la inceputul anului viitor.
Ministrii democrati, care nu vor avea probleme la raportul de tara al Comisiei Europene, s-au laudat sambata in fata conducerii PD cu propriile lor realizari privind aderarea in UE.
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor.
Partidul National Liberal este inca in fierberea declansata de afirmatiile pe care Theodor Stolojan, dupa o lunga tacere, le-a facut la adresa liderilor partidului si in special la adresa primului ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Raportul de tara elaborat de Comisia Europeana va fi citit astazi, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, de catre comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn.
Presedintele UDMR, Markó Béla, sustine ca exista trei motive pentru care in ultima vreme activitatea legislativa a Senatului si a Camerei Deputatilor merge din ce in ce mai prost.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
Presedintele Comisiei Europene si comisarul european pentru Extindere au felicitat ieri personal autoritatile de la Bucuresti pentru raportul de monitorizare de la Strasbourg, dar i-au indemnat pe oficialii romani sa puna osul la treaba pentru a duce Romania in Uniunea Europeana in 2007.
Deputatul liberal Ioan Ghise a anuntat ieri ca a initiat o lege prin care propune ca fiecare elev si cadru didactic din sistemul de invatamant preuniversitar de stat sa primeasca de la stat cate un laptop de 100 de dolari.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, impreuna cu secretarii de stat Lucia Ana Varga, din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ionel Mantog, din Ministerul Economiei si Industriilor, au deschis cea de-a treia Conferinta Anuala pe Probleme de Mediu din Romania - Sectoarele Apa si Minerit.
Euroobservatorul PSD Adrian Severin a declarat ieri ca "in anumite cercuri s-a luat o decizie clara" ca Romania sa intre in UE in 2008 si ca aceasta amanare ar putea duce la renegocierea Tratatului de aderare.
Cu toate ca intrarea Romaniei in Uniunea Europeana le ofera posibilitatea de a candida pentru un mandat european, majoritatea alesilor doljeni nu ar da fotoliul din Parlamentul Romaniei pe unul in Parlamentul European.
google-analytics.com