Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.49 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri un mesaj de Craciun in care i-a asigurat pe romani ca eforturile Executivului se vor concentra in 2006 in directia cresterii salariilor si a puterii de cumparare a populatiei.
Anul 2006 se anunta pentru clasa politica romaneasca mai greu decat cel abia incheiat. Primul examen va fi integrarea in UE, a carei data va fi decisa in primavara.
Social-democratii vor sa demonstreze actualei Puteri ca sunt pregatiti in orice moment sa preia fraiele guvernarii, cele 15 departamente ale PSD, specializate pe diferite domenii si conduse de catre fostul premier Adrian Nastase (foto), intentionand sa inceapa anul in forta.
Presedintele Traian Basescu a avut ieri, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele.
Democratul Tanase Barde a intrat in anul orbului. Sau anul ghinionului. Nu ca nu ne-ar fi simpatic, dar nu ii putem trece cu vederea "micile scapari".
UDMR va initia, in prima jumatate a anului, modificarea Constitutiei in sensul introducerii prevederilor privind posibilitatea ca cetatenii straini cu rezidenta in Romania sa poata participa la alegerile pentru Parlamentul European.
Adriana Saftoiu, purtatorul de cuvant al Presedintiei, a declarat ieri ca este regretabila "eroarea" liderului PSD Mircea Geoana referitoare la data organizarii alegerilor pentru Parlamentul European, cu atat mai mult cu cat acesta a fost ministru de Externe.
Biroul Permanent National (BPN) al PSD s-a desfasurat ieri la Sfantul Gheorghe. Multi dintre liderii social-democrati au fost nevoiti sa urce pe jos cele zece etaje pana la sala de conferinte a Hotelului Bodoc, din cauza ca lifturile s-au defectat.
Parlamentul maltez, cu unanimitate de voturi, a ratificat marti Tratatului de Aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana. Republica Malta devine astfel al zecelea stat care ratifica Tratatul de Aderare, dupa Slovacia, Ungaria, Slovenia, Cipru, Grecia, Estonia, Cehia, Spania si Italia.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Sedinta in plen a Consiliului Judetului a avut pe ordinea de zi alegerea, pentru a patra oara, a unui vicepresedinte.
Filialele liberale din teritoriu vor fuziunea cu democratii, dar pun conditii pe care PD nu le poate accepta. Concluzia dupa deciziile aprobate deja de 16 filiale este ca fuziunea ar urma sa se faca prin absobtia PD.
Markó Béla, presedintele UDMR, a avertizat ieri ca liderii formatiunilor politice care vor trecerea Uniunii in Opozitie cer practic propria lor trecere in Opozitie.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu conditioneaza deja posibila fuziune cu PD, sustinand ca in Romania nu se poate renunta la liberalism si ca pretentiile democratilor ca viitorul partid sa fie de orientare populara pentru ca acesta sa faca parte din PPE nu sunt tocmai justificate.
Congresul Partidului Conservator a consfintit ceea ce toata lumea stia, in ciuda suspansului fals creat de oamenii lui Dan Voiculescu.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
In cea de-a doua zi a vizitei sale la Londra, ministrul roman de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a avut o serie de convorbiri cu omologul sau britanic, Jack Straw, informeaza un comunicat al MAE.
Traian Basescu nu se dezminte si nu scapa nici o ocazie pentru a lansa declaratii surprinzatoare. Astfel, Basescu a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni, ca seful statului are dreptul sa faca presiuni publice.
google-analytics.com