Cautare

6153 de rezultate pentru "07" (1.56 secunde)
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei.
Deputatul PSD Adrian Severin, euroobservator la PE, a declarat ieri ca exista posibilitatea ca sa-si schimbe atitudinea cu privire la sustinerea integrarii Romaniei in UE la 1 ianuarie 2007.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana.
Suspendarea Protocolului Coalitiei de la nivel local nu va afecta Consiliul Local. In schimb, liberali au inceput vinatoarea de spioni pesedisti.
Comisarul pentru Extindere, Olli Rehn, va vizita Bucurestiul la 13 octombrie 2005. Aceasta vizita are loc intr-un moment important al relatiilor dintre Romania si UE, cu mai putin de doua saptamani inainte de publicarea raportului de monitorizare a progreselor Romaniei in procesul de aderare.
Presedintele Traian Basescu va participa astazi la cea de a 12-a reuniune la nivel inalt a sefilor de stat din Europa Centrala, care va avea loc la Zagreb, in Croatia.
Daca pana nu demult Opozitia si Puterea mai aveau putin si isi scoteau ochii, acum lupta se pare ca s-a mutat in sanul fostului partid de guvernamant.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au anuntat la Iasi ca nu exista disensiuni in partid, ca nu se va convoca un congres extraordinar pana in 2007 si ca Iliescu ramane un respectabil fondator de partid.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), l-a acuzat sambata pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, ca nu a pregatit agricultura pentru anul integrarii, 2007, ca foloseste ministerul doar pentru propria-i cariera politica si ca, din acest motiv, Romania va pierde fonduri substantiale.
Presedintele Traian Basescu se afla astazi la Londra, unde participa la lucrarile reuniunii informale a sefilor de stat si de guvern din tarile membre ale Uniunii Europene si din cele in curs de aderare.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri, in capitala Greciei, la ceremonia de ratificare in Parlamentul elen a Tratatului de aderare a tarii noastre la Uniunea Europeana, precum si la sesiunea de lucru a Trilateralei Romania-Bulgaria-Grecia.
Presedintele Traian Basescu a avut ieri o intalnire oficiala cu presedintele Bulgariei, Ghiorghi Parvanov, cu care a discutat despre integrarea celor doua tari in UE, cei doi stabilind ca, de acum inainte, fiecare dintre ei sa prezinte public si realizarile pozitive din tara vecina.
çn timp ce presedintele seniorilor social-democrati, Mircea Geoana, sustine nonsalant ca PSD este pregatit de anticipate si implicit de preluarea Puterii, mai tanarul Victor Ponta anunta ca nu este momentul propice pentru alegeri, deoarece pozitiile liderilor acestui partid in aceasta privinta nu sunt deocamdata clarificate.
Presedintele Traian Basescu a reluat tema reformei politice, cu accent pe trecerea la parlamentul unicameral, cu toate ca reprezentantii societatii civile si ai mediului academic au sustinut, in discutia cu seful statului de joi seara, introducerea votului uninominal si mentinerea sistemului bicameral in Legislativ.
Senatorii si deputatii vor incepe de astazi sa dezbata in plenul reunit al Parlamentului proiectul de buget pe 2007, precum si pe cel privind asigurarile sociale de stat.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ca secretarul de Stat american Condoleezza Rice ar putea veni in Romania la inceputul lunii viitoare pentru semnarea tratatului bilateral privind amplasarea facilitatilor militare ale SUA in tara noastra.
Senatorii si deputatii au reluat ieri discutiile pe marginea proiectului de buget pe 2006, insa nu au reusit sa ajunga prea departe cu dezbaterile, intrucat plecarea ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, la sedinta CSAT a determinat suspendarea lucrarilor.
Mesajul democratului Radu Berceanu de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care sustine necesitatea fuziunii PNL-PD, nu a ramas fara ecouri in randul colegilor de Alianta.
Presedintele Traian Basescu participa astazi si maine, la Bruxelles, la lucrarile Consiliului European de iarna. Evenimentul marcheaza incheierea mandatului Marii Britanii la Presedintia semestriala a Consiliului Uniunii Europene.
google-analytics.com